Lær hele jade æg praksissen med Det Magiske Jade Æg lige her!

gudindetemplet

SORT OBSIDIAN

Sort obsidian er en lavasten, som dannes når en vulkan går i udbrud og lavaen bliver kølet ned i koldt vand. Det gør, at den ikke får tid til at danne krystaller, men istedet skaber den skinnende obsidian glas-krystal.

Læs beskrivelse af Sort Obsidian

Ingen resultater fundet

Siden du anmodede om kunne ikke findes. Prøv at præciser din søgning, eller brug navigationen ovenfor til at lokalisere indlægget.

Sort Obsidian

Denne krystal indeholder stor dramatisk energi og er ikke for de svagtsindede, for den suger op alle ens skyggesider, blokeringer og uforløste traumer og dybere følelser. Det gør den, så du kan se dem i øjnene og arbejde med dem og forløse dem. Sort obsidian er lidt af en Kali-sten. Kali er den hinduistiske gudinde for transformation, død og ødelæggelse. Hun transformerer og lader ting dø for at sætte dig fri, og at man kan udleve sit fulde potentiale. Sådan er sort obsidian også. Den lader dig hele og forløse dybt, så du kan få givet slip på det, der tynger dig og holder dig tilbage i dette liv. Det kan godt være, at det betyder, at du skal give slip på rigtig store ting, og at det gør ondt. Men efter den store oprydning, så vil den beskytte dig og give dig jordforbindelse. Men det kræver, at du er klar til at se store ting i øjnene. For nogle er obsidian for voldsom i sin energi at starte ud med, men for andre er det lige præcis den energi, de har brug for for at få et gennembrud i sin seksuelle og sensuelle heling og udvikling.

Sort obsidians egenskaber er…