Lær hele jade æg praksissen med Det Magiske Jade Æg lige her!

gudindetemplet

SKOV KOLLEKTION

Skov kollektionen indeholder trædildoer, der er håndskårede, glatte, naturlige og bæredygtige – hvilket giver en helt ny mening af det at “kramme træer”. 

Læs beskrivelse af Skov kollektion

Ingen resultater fundet

Siden du anmodede om kunne ikke findes. Prøv at præciser din søgning, eller brug navigationen ovenfor til at lokalisere indlægget.

Skov kollektion

Skovkollektionen indeholder trædildoer, der er håndskårede, glatte, naturlige og bæredygtige – hvilket giver en helt ny mening af det at “kramme træer”.

Kollektionen er inspireret af eventyr, fabler, magi og mytologi, fordi skoven tit er stedet, hvor sådanne historier udfolder sig, og det er her, hvis man er heldig, at man kan møde trolde, gnommer og andre magiske væsner. Idéen er, at det er gennem fantasiens verden, at vi kan skabe vores egen virkelighed, og det er i krydsfeltet mellem fantasi og virkelighed, at man kan møde disse verdner af magi og fortryllelse.

For mange af os er det i seksualiteten, at vi giver os selv lov til at lege med vores fantasier, uden måske at tænke på den magi og fortryllelse, som de potentielt indeholder. For på et eller andet tidspunkt i vores opvækst mistede vi evnen til at tro på magi og eventyr. Vi fik fortalt, at vi skulle “vokse op”, selvom moralen af mange af disse historier er at blive ved med at tro. 

Trædildoerne er skabt af Sylwia og Piotr, et fantastisk kærestepar fra Polen, som jeg har fået den ære at samarbejde med. Historien bag trædildoerne er, at Sylwia havde været igennem meget i sit liv, og hun var kommet til et sted, hvor hun kunne nyde, hvad hun havde, men dybt gemt i hendes hjerte var et uopfyldt ønske… et ønske om nydelse, som hun aldrig havde kendt, nemlig kropslig nydelse med en anden.

Modsat af hvad man hører om i eventyrerne, blev hendes ønske ikke opfyldt med det samme ved et sving med en tryllestav. Men hun besluttede at tage ansvar for sit eget sexliv, se dybt i sig selv, sit sind, følelser, krop og sjæl og genopbygge et intimt, sundt og kærligt forhold til sig selv. Hun opdagede i processen, hvem hun er som et seksuelt væsen, og hun udforskede del for del, hvordan hendes krop ser ud og føles, hun lærte trin for trin at være sammen med sig selv, sine sensationer, tanker og følelser. Hver dag i dage, uger og måneder praktiserede hun nydelseskunsten. Takket være det fik hun endelig kontakt og fandt vejen til nydelse. Og da hun var klar, bad hun om et eventyr med en elsker, som det ville være muligt at rejse dybere begær og lidenskab med.

På en magisk måde dukkede Piotr op i hendes liv, og hans hjerte slog et slag over, da han så hende, og han mærkede hendes længes efter at få vidunderlige orgasmer med ham. Han elskede solen, jorden og… skoven. Han havde dygtige hænder og god til at skære i træ. Med nysgerrighed, spænding og håb i sit hjerte huggede han en intim amulet ud af træ til hende – og på den måde blev den lille Trædildo Amulet skabt som en kærlighedserklæring til Sylwia. Disse små intime kunstværker er derfor i sandhed fortryllet, nemlig af den højeste vibration: kærlighed.

Træet, som dildoerne er lavet af, er palisandertræ, som er et feminint træ, der siges er øge heling, spirituel udvikling, skønhed og kærlighedsbesværgelser. Det besidder en moderlig, nærende energi, der forbedrer kvindelig skønhed og feminin ynde. Øger intuitionen og er en fremragende åndelig healer. Ved brug af trædildoen vil man komme på sit eget eventyr inden i sig selv med hjælp fra træets energi, din egen seksuelle energi og fantasi.

Skovkollektionen inviterer brugeren til at styrke sin forestillingsevne, tage tilbage fantasiens verden og styrke sin forbindelse med sin seksualitet og fantasi som port til nye verdner af magi og nydelse. Men ikke bare det, også styrke sin forbindelse med træer som levende væsner og som rummende en masse visdom og heling.

Træer har et helt specielt forhold til os mennesker, fordi vi giver hinanden livsenergi. Træer udskiller ilt, som vi trækker vejret ind med, og på vores udånding får de vores kuldioxid/CO2 – en perfekt symbiose. Missionen med skovkollektionen er derfor også at øge bevidstheden om træernes liv og deres vigtighed for økosystemet og os mennesker.