Lær hele jade æg praksissen med Det Magiske Jade Æg lige her!

gudindetemplet

Vær din egen elsker – en praksis i selvkærlighed

af | nov 26, 2018 | Selvkærlighed | 0 Kommentarer

Har I nogensinde cravet efter fysisk berøring fra en elsker? Ja, jeg taler om den slags trang, der stammer fra det inderste af vores kroppe. Lad mig fortælle jer, at I ikke er alene. Vi har alle brug for kærlighed og berøring, for det er en af de mest grundlæggende behov, som alle vores celler har.

Men det kan være et kæmpe pres at lægge på en anden person, hvis vi forventer, at de kan udfylde det tomrum i os, der har brug for kærlighed.

Det er selvfølgelig kliche at sige: Men den vigtigste og dybeste form for kærlighed, er egentlig den kærlighed, man giver sig selv.

Uden at være fyldt op af kærlighed selv, hvordan kan man så forvente at kunne give kærlighed til et andet menneske, og hvordan kan man forvente, at et andet menneske kan elske én tilbage, hvis man ikke en gang elsker sig selv.

Lige siden jeg kan huske, har jeg altid elsket mig selv.

Som barn kunne jeg lege med mig selv i timevis og have det rigtig sjovt med mig selv. Da jeg blev ældre og så mig selv i spejlet, elskede jeg, hvad jeg så. Jeg elskede min krop, mine bryster, min personlighed, mit liv og selvfølgelig min seksualitet. Jeg var en fantastisk smuk pige, og jeg kedede mig aldrig i mit eget selskab.

Selvfølgelig har jeg nogen gange haft mine klagepunkter omkring min mave, og jeg har andre gange følt mig ensom blandt venindegruppen i skolen. Men overordnet set har jeg været glad for at være den, jeg er.

Men så skete der noget, som ændrede alt.

Jeg fik indsat en kobberspiral i 2012, og det gjorde helt afsindigt ondt. Det føltes som om, jeg mistede forbindelsen til min nedre krop. Det var som om min seksualitet og min allerhelligste fisse var blevet låst inde, og jeg var fanget i min øverste krop uden jordforbindelse gennem mine ben og fødder.

Det gjorde mig ensom i min krop, og jeg begyndte at føle, at jeg faktisk ikke længere kunne lide mig selv.

Da jeg fik kobberspiralen, oplevede jeg en traumatisk reaktion, som gjorde, at jeg følte mig fremmedgjort fra mig selv.

Jeg blev følelsesløs og afkoblet fra min nedre krop og det føltes, som om jeg bar en tung brynje, som låste sig fast omkring mit bækken.

Jeg kommer her til at tænke på en ridderfilm, jeg en gang så, hvor prinsessen havde fået låst en brynje fast omkring hele sit underliv. Det var kun den mand, der havde nøglen, der kunne låse brynjen op.

Ligesom prinsessen har jeg ledt længe efter nøglen til min egen skattekiste mellem benene.

Jeg har forsøgt at åbne hende op ved at have sex igen, massere mig selv med en glasdildo og endda bruge et jade æg. Men jeg har fundet ud af, at jeg har overset noget virkelig vigtigt.

Istedet for at lede efter quick fixes uden for mig selv, så tror jeg, at nøglen til dette kropspanser er at forstå, hvorfor kroppen tog den på i første omgang. En brynje bæres jo traditionelt for at beskytte sig selv i kamp, så det er klart, at kroppen har været nødsaget til at bære denne “brynje” som en fysisk reaktion på et traume. I mit tilfælde var det traumet ved at blive invaderet  af en udefrakommende genstand uden min fulde forståelse og tilladelse af den smerte, det indebar.

Kroppen kan simpelthen gå ind i en kæmp, flygt eller fryst-respons, der gør, at den holder barrikaderne oppe, også lang tid efter den traumatiske hændelse. Hvis man ikke får bearbejdet det, kan det lede til kroniske smerter, spændinger eller følelsesløshed i bækkenet, som gør det ekstremt svært at være med sig selv, en elsker eller føle noget nydelse under sex overhovedet.

For at gøre det tydeligt, så forestil dig din egen krop som et lille fort. Den vil ikke give slip på sin forsvarsbarrikade, medmindre den ved, at det er sikkert. At krigen er slut. Det er altså først, når vi føler os trygge og i et sikkert miljø, at vores krop og vores nervesystem kan udtrykke alle de følelser, den holder på. Det kan være alt fra sorg til glæde, smerte til nydelse, kamp til flugt, angst til ekstatisk orgasme! 

Mange af os går måske rundt og håber på, at prinsen på den hvide hest kommer galoperende ind og redder os og giver os den kærlighed, som vi sådan længes efter.

Men jeg tror ikke, at svaret nødvendigvis kommer udefra i en mand (eller en kvinde). Men sandheden er, at vi har nøglen til vores egen lykke inden i os selv!

Jeg har fundet ud af, at selvom jeg troede, jeg var på jagt efter den ene rigtige orgasme, så var det i virkeligheden kærlighed og intimitet, jeg ledte efter. Oprindeligt følte min vagina sig jo invaderet og beskyttelsesløs, så selvfølgelig skulle jeg ikke prøve at invadere hende endnu en gang med forskelligt legetøj – og en mands pik. Det er ikke så simpelt. Istedet skulle jeg hellere berolige min vagina, give hende en pause og lade hende føle sig beskyttet og tryg. At arbejde i fællesskab med at få kroppen til at forstå, at det er trygt nu til at komme ud af sit beskyttelsespanser.

Så i stedet for at vente på, at en prins på en hvid hest kommer og redder os, så lad os tage kontrollen og give os selv den kærlighed og omsorg, som vi fortjener. For hvem har brug for en prins, når man kan være sin egen dronning?

 

Nøglen til at låse sin fisse op til nydelse og orgasmer er selvkærlighed. Nøglen er at være sin egen elsker. At give sig selv det, som man virkelig længes efter.

Jeg har sat mig for at være min egen elsker, og det vil jeg også inspirere dig, kære kvinde, til at være.

Jeg tror nemlig, at ægte feminin empowerment og seksuel frigørelse kommer igennem selvkærlighed.

Men hvordan giver man lige kærlighed til sig selv?

Du har sikkert tit fået at vide, at selvkærlighed er vigtigt. Og ja, det er virkelig vigtigt. Men hvordan kan man lige praktisere selvkærlighed i sin dagligdag?

Jeg ønsker her at give dig nogle fif til, hvordan du kan praktisere selvkærlighed, nemlig igennem det at være din egen elsker. Jeg ønsker, at du lærer at give dig selv så meget kærlighed til dig selv og din smukke unikke krop.

4 tips til en praksis i selvkærlighed:

1) Rør mere ved dig selv i løbet af dagen

Rør dine hænder, flet fingre med dig selv, rør dine arme, dit ansigt. Og måske tril fingrene gennem dit hår. Alt hvad der lige kan give dig kærtegn og forbinde dig kærligt til dig selv og din krop. Og når du rører ved dig selv, så forestil dig, at det er så blidt og kærligt ligesom en elsker.

2) Overøs dig selv med komplimenter

Mens du kigger dig selv i et spejl, sig til dig selv: ”Jeg elsker dig”, ”Du er smuk”, ”Du er dejlig”, “Du er fantastisk” osv.

3) Date dig selv

Ligesom du vil tage på date med en fyr eller en pige, du godt kan lide, så date dig selv. Hver måned have en date med dig selv, hvor du laver noget, som du virkelig kan se frem til. Skriv det gerne ind i din kalender og glæd dig til denne date. Når du skal på daten med dig selv, så gør noget ekstra ud af dig selv, ligesom du ville med en rigtig date. Iklæd dig dit hotteste tøj, hvor du bare føler dig så smuk og lækker. Tag din yndlingsparfume på. Iklæd dig alle dine smykker, du ejer, og brug make-up – selvfølgelig kun hvis du er til det. Men gør noget ekstra ud af dig selv, så du virkelig føler dig som en gudinde. Når du er på daten – det kan f.eks. være, at du tager ud og spiser med dig selv og bagefter i biografen – så rør gerne ved dig selv i løbet af daten. Rør dine fingre og arme. Lige vis din krop at du gør det for at have det sjovt med dig selv. Giv dig også selv lov til at forkæle dig selv med dessert, et glas rødvin eller popcorn i biografen. Virkelig bare hyg dig i dit eget selskab.

4) Elsk med dig selv

At have regelmæssig sex med sig selv er det største udtryk for selvkærlighed, du kan give. Sæt god tid af til virkelig at elske med dig selv. Rør dig selv på den måde, du ville ønske, at en elsker rørte dig. Så hvis det er et kram, så kram dig selv. Hvis det er et kys, så kys dig selv på håndfladen. Tag dig tid til at udforske og røre dig selv over hele kroppen. Og husk at træk vejret og suk og bevæg dig som i dyb elskov.

Når man rører seksuelt og sensuelt ved sig selv, kan man selvfølgelig hurtigt komme til at forestille sig, at man er sammen med en fyr eller pige, man er glad for eller bare sin drømmefyr eller drømmepige, men prøv at være tilstede i din egen krop, og mærk at du faktisk elsker med dig selv. Du vil opdage, at når du bliver ved med at være tilstede med dig selv og din krop, at det er virkelig intimt, og det kan vække en masse følelser, deriblandt det hul i dig, som har manglet kærlighed. At elske med sig selv er en praksis i selvkærlighed. Det behøves ikke kun at være orgasmisk, men også en praksis i at pleje de deler af dig, som mangler kærlighed, tilstedeværelse og omsorg.

Prøv om du kan vente med at røre din klitoris og kønsdele, indtil du har rørt dig selv over hele kroppen, og måske endda vent nogle dage, indtil du begiver dig til at røre dig selv der. Vær nysgerrig og have en uskyldig tilgang til din fisse. Du vil mærke, at jo mere tid du bruger på at tænde dig selv andre steder på kroppen, jo mere sensitiv og tændt vil du kunne blive.

Hvis du har problemer med at føle seksuel nydelse eller at få store orgasmer, så dunk ikke dig selv oven i hovedet. I stedet vil jeg anbefale, at du tager det som en mulighed for at udforske og lære din krop bedre at kende. Behandl dig selv som om du faktisk dater dig selv, og tag små skridt hver dag for at opdage, hvad der tænder dig og giver dig glæde. Vær nysgerrig og åben for nye oplevelser og husk at have det sjovt undervejs!

Ved at elske med sig selv regelmæssigt kan man blive bekendt med, hvordan man godt kan lide at blive rørt ved, og hvad der egentlig tænder en. På den måde vil du også bedre kunne have sex med en partner, fordi du ved, hvad der føles godt for dig.

God fornøjelse med at være din egen elsker! 

 

Jeg sender dig så meget erotisk kærlighed!

<3

Helle L.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cervix Serpent Glasdildo
rosakvarts krystaldildo

POPULÆRE VARER

cervix stav

Calypso Cervix stav

645 kr.

Bliv fri for spændinger og følelsesløshed i vaginaen med denne suværene glasdildo, der er nr. 1 til livmoderhals de-armouring og vagina massage. Fås i tre forskellige designs.

vandtæt gudindetæppe

Vandtæt Gudindetæppe

399 – 550 kr.

Et vandtæt Gudindetæppe giver dig frihed til at nyde intime øjeblikke uden bekymringer om gennemblødning, uanset om det er under din menstruation, sprøjteorgasmer, putning af baby eller kæledyr.

yoni stav

Lilith G-Punkt Krystaldildo

424 kr.

Denne krystaldildo er lille nok til nybegyndere eller piger og kvinder, der oplever vaginimus. Med dens buede facon er den god til at stimulere og vække g-punktet.

jade æg

Nephrite Jade Æg

499 kr.

Dette er det traditionelle yoni æg fra den taoistiske praksis i Kina. Jade ægget hjælper til at bibeholde en sund, stærk, åben, afslappet vagina hele livet – med stor nydelse og mere tilfredsstillende orgasmer som resultat!

Du kunne også være interesseret i…