Lær hele jade æg praksissen med Det Magiske Jade Æg lige her!

gudindetemplet

NEFRIT JADE

Nefrit jade er et af de ældste ædelstene i verden, og var et helligt materiale i kinesiske kulturer og traditioner. Det er et mineral sammensat af meget tætte krystalmasser og er robust i sin struktur og har i flere tusinde år blevet brugt som et yoni æg i den taoistiske praksis.

Læs beskrivelse af Nefrit jade

Ingen resultater fundet

Siden du anmodede om kunne ikke findes. Prøv at præciser din søgning, eller brug navigationen ovenfor til at lokalisere indlægget.

Nefrit jades betydning

Nefrit jade er er blevet brugt i tusindvis af år i det antikke Kina og er kendt for dens helende og afbalancerende energi. Den er specielt kendt for at minimere smerte i kroppen og støtte kroppens helingsproces. Den beroliger nervesystemet og kan være med til at hele op for traumer og post traumatisk stress på en blid og nænsom måde.

Nefrit jade er forbundet med hara chakra og siges at være den bedste sten for kvinder, der har det svært med PMS-symptomer og infertilitet. Alt relateret til det kvindelige reproduktive system siges af være afbalanceret og helet ved at bruge nefrit jade. Den er specielt god til at støtte en kvinde op til og under fødsel for at kalde ind harmoni og lethed. Efter fødsel er den perfekt at bruge til at hele bækkenbund, vagina og livmoder.

Nefrit jade siges at afbalancere nyrerne og er derfor med til at øge og balancere den seksuelle energi, der holdes der. Ordet nefrit kaldes på græsk for “nephros”, og det betyder også nyre. Dette fordi stenene, som nefrit jade bliver minet fra, faktisk ligner nyrer.

Nefrit jade æg er en beskyttende sten og er en traditionel del af yoni æg praksissen, der kommer fra det antikke Kina.

Den er også forbundet med hjertechakra på grund af sin grønne farve og er en stærk følelsesmæssig heler, der bringer følelsesmæssig stabilitet og balance. Den beroliger og giver energi på samme tid og bringer klarhed og bevidsthed til dele af os selv, der kræver kærlighed og heling.

Som yoni æg er det et perfekt begynder-æg, fordi den er robust i sin struktur og er meget modstandsdygtig over for revner. Udover det er den forbundet med…