Lær hele jade æg praksissen med Det Magiske Jade Æg lige her!

gudindetemplet

Min oplevelse med p-piller, kobberspiral & fertilitetscomputeren Daysy

af | dec 5, 2018 | Gynækologi, Min historie, Prævention | 0 Kommentarer

Jeg vil gerne fortælle om min oplevelse med forskellige præventionsformer, da jeg mener, at andre piger og kvinder fortjener at kende til de bivirkninger, der kan være.

Dette er selvfølgelig min egen oplevelse, så hvordan du reagerer på disse præventionsformer er jo ikke til at vide.

I sidste ende er det selvfølgelig op til dig selv at lytte til din krop og finde ud af, hvad der er rigtigt for dig.

P-piller

Jeg var 17 år, da jeg startede på p-piller. Jeg havde fået min første kæreste og ville gerne beskytte mig selv mod graviditet. Lægen gav mig en recept på p-piller, og så var det ligesom det.

Jeg tog Yasminelle p-piller on & off i løbet af 6 år. Jeg mærkede ikke de store vanskeligheder ved at være på p-piller. Jeg fik større bryster, hvilket selvfølgelig ikke var en dårlig ting, men jeg fik også hudproblemer, bl.a. acne og pigmentfejl.

Da jeg tog p-piller fik jeg hudproblemer og pigmentfejl på hagen, hvilket også passer meget godt i forhold til, at hagen i kinesisk medicin forbindes med hormonerne. Men da jeg stoppede på p-piller fik jeg faktisk endnu flere bumser! Det kom nærmest over én nat, sådan at jeg faktisk vågnede en morgen, og så havde jeg bare bumser i hele panden.

Der gik noget tid, før jeg helede efter jeg havde været på p-piller. Der gik faktisk nogle år på en 100% plantebaseret, hovedsageligt frugtarisk kost, før min hud var helt helet op. Det kan nemlig tage noget tid for kroppen at komme sig helt og få balance igen efter brug af p-piller.

Man skal tænke på, at kroppens naturlige hormonproduktion er i dvale, når man tager kunstige hormoner igennem p-piller. Og egentlig snyder de kunstige hormoner også kroppen til at tro, at den er gravid hele tiden. Det er på den måde en falsk menstruation, man har, når man er på p-piller.

P-piller påvirker også den forbindelse en kvinde kan have til sin partner. For mange kvinder falder sexlysten og sensitiviteten i skeden. Depression kan også øges. Jeg havde ikke disse symptomer, for jeg havde en meget høj sexlyst, da jeg var på p-piller. Men det er selvfølgelig forskelligt fra pige til pige.

Men det siges, at når en kvinde er på p-piller, vil hendes prostata blive mindre over tid. Kvindelig prostata er det, der gør det muligt for en kvinde at få sprøjteorgasmer, og al den væske kommer fra kvindens prostata. Det samme er gældende for g-punkt og klitoris – p-piller gør, at de også skrumperJeg havde dog ikke nogle seksuelle problemer, da jeg var på p-piller, heldigvis, men muligheden er værd at tage med i overvejelserne, når man vælger prævention.

P-piller er også yderst problematisk i forhold til, at de øger risikoen for blodpropper, og der er endda piger, der er døde af dem. Hvilket i sig selv viser, at p-piller er meget sundhedsskadelige.

P-piller gør selvfølgelig, at man kan have sex hele tiden, uden at skulle tænke over graviditet, hvilket selvfølgelig er en stor fordel.

Men psykologisk kan det faktisk være en ulempe, fordi det tager visdommen og forståelsen for den smukke feminine cyklus fra én. Ikke at være i balance med sin cyklus kan faktisk give sig udtryk i menstruationssmerter og andre vanskeligheder med underlivet.

Psykologisk kan drenge og mænd også blive påvirket af, at kvinder tager p-piller hele tiden og derfor ikke kan blive gravid. Det træner nemlig mænd i bare at kunne få udløsning, når de vil. Det fratager dem altså fra at lære kunsten i at kontrollere deres egen sædafgang, hvilket i det lange løb gør, at de faktisk får dårligere udholdenhed under sex.

Det skal nemlig lige siges, at det er mega frækt, når en mand kan styre sin pik!

En mand, der kan styre sin pik, vil faktisk få en hårdere pik og bedre og større orgasmer. Det er virkelig frækt, når en mand kan holde i lang tid under sex og bevare sin seksuelle energi til større orgasmer, intimitet og nydelse end kun en hurtig seksuel tilfredsstillelse.

Det er vigtigt, at en mand lærer at styre sin pik og sædafgang, så vi kvinder ikke behøves at blive påvirket af p-piller og de hormonelle forandringer, p-piller skaber i en kvindes kropAt en mand kan styre sin pik, gør at en kvinde virkelig kan overgive sig og åbne op og nyde og lade sin indre gudinde blomstre fuldstændig under sex.

Der er selvfølgelig det, der hedder præ-sperm, men det er virkelig sjældent, at kvinder bliver gravide af det.

Noget andet vigtigt er, at p-piller helt ændrer på vores tiltrækningskraft. De kunstige hormoner gør faktisk, at man som kvinde ændrer det, man er tiltrukket af, altså ens smag i partner. Det betyder, at hvis du er på p-piller lige nu og møder en fyr, du er tiltrukket af, så kan det faktisk bare være p-pillerne, der gør, at du er tiltrukket af den præcise type fyr. P-piller ændrer tiltrækningskraften og det, du er tiltrukket af, så meget, at man kan opleve at stoppe med at være tiltrukket af sin partner, når man stopper på p-piller. Hvilket jo slet ikke er godt eller sikkert for dig eller fyrene i dit liv.

 

Kobberspiral

I 2012 ønskede jeg ikke længere at være på p-piller, fordi jeg ikke kunne lide at være på hormoner. Jeg havde hørt en masse gode ting om kobberspiraler. Jeg fik derfor indsat en kobberspiral i august 2012 i Michael Parslovs klinik på Frederiksberg af speciallæge i gynækologi Annette Birck Jakobsen.

Indsættelsen af kobberspiralen var den værste smerte jeg nogensinde har oplevet i hele mit liv. Bare det at blive udvidet med spekulumet gjorde vanvittigt ondt, men hvad der gjorde mest ondt, det var at få spiralen indført igennem min livmoderhals, ind i min livmoder. Det var som at blive spiddet, og som om et skrig gik igennem hele min krop og mit hoved. Det var som om at min forbindelse til mit underliv blev kappet midt over. Som om en nerve blev kappet over. Jeg var også lige ved at besvime efterfølgende, så min krop havde helt sikkert fået et stort chok.

Spiraler anbefales primært kun til kvinder, der har født, og jeg var kun 22 år og havde ikke født! Men den gang havde jeg to veninder, der havde en kobberspiral, og de var glade for den, så jeg troede, at jeg også ville blive glad for min. Men det blev jeg bare ikke.

Efter indsættelsen af spiralen var jeg blevet helt følelsesløs i mit underliv. Dvs. jeg kunne ikke mærke noget seksuel nydelse, ophidselse og store orgasmer.

Det var som om en vigtig del af mig var blevet taget væk den dag, og det har føltes meget frustrerende, tomt og angstprovokerende lige siden. Det ikke at kunne mærke seksuel nydelse med mig selv eller med en partner har været et stort tabt og en stor sorg for mig, der stadig forfølger mig i dag.

Hvis du har fulgt med i et stykke tid, så ved du nok også, at jeg stadig i dag har nedsat seksuel følelse på grund af indsættelsen af kobberspiralen i 2012.

Der er selvfølgelig mange kvinder, der er glade for deres kobberspiral, men der er også mange, der ikke er.

Andre bivirkninger af kobberspiral er underlivssmerter eller andre smerter, migræne, angst, depression, øget menstruation og menstruationssmerter, kobberforgiftning og mere svamp i underlivet.

Egentlig kan man ikke vide, hvordan ens krop eller psyke påvirkes af indsættelsen af kobberspiralen eller det at have den oppe i livmoderen i længere tid. Jeg tror, at der er nogle kvinder, der er mere modtagelige overfor traume af en kobberspiral end andre, specielt piger og kvinder der ikke har født og dem, der bærer på et uforløst traume i kroppen og bækkenet, evt. har en fortid med overgreb.

Jeg tror heller ikke, at de kvinder, der siger, at de er glade for deres kobber- eller hormonspiral NU, kan være sikre på, hvordan den egentlig vil påvirke deres krop og psyke i det lange løb.

Hvad med om 2 år, 4 år eller 5 år?

Der er nogle kvinder, der først udvikler symptomer efter mange år. Spiraler kan jo også begynde at vandre længere ind i kroppen, hvilket så kræver en operation for at få ud.

Hvad jeg så har fundet ud af nu, er, at kobberspiraler egentlig ikke er et hormonfrit alternativ, for kobberet går direkte ind og påvirker hormonerne i livmoderen. Så at sige, at den er hormonfri, er ikke rigtig.

Generelt mener jeg, at det er fuldstændig unaturligt og stressende for livmoderen og livmoderhalsen at have en udefrakommende genstand ind. Det er jo kvindens mest hellige seksuelle center.

Nogle kvinder meddeler, at det føles som en lettelse at få spiralen ud, mens andre først må gå flere år, før de er helt helet. Jeg er stadig ikke helet, men har set fremskridt, efter jeg er begyndt at bruge et jade æg og generelt fået mere kontakt til mit underliv igen.

Hvis du læser dette, så håber jeg inderligt, at du genovervejer din brug af spiraler og p-piller og prøver at finde en mere naturlig løsning. For det er faktisk muligt.

Vi piger får egentlig ikke ordentlig viden om, at vi ikke kan blive gravide hele tiden. Faktisk er det kun nogle få dage i vores cyklus, at vi kan blive gravide, mens der er en god periode, hvor vi ikke kan blive gravide. Der er en periode i din cyklus fra under din menstruation til 4-6 dage inden ægløsning, hvor sandsynligheden for at blive gravid er meget lav.

 

Fertilitetscomputeren Daysy

I dag er min yndlingsprævention fertilitetscomputeren Daysy.

Jeg har brugt Daysy siden 2015. Det eneste, jeg skal, er at tage min temperatur hver morgen, inden jeg står op, samt indtaste de dage jeg har min menstruation. Ud fra det kan den simpelthen regne ud, om jeg er fertil eller ikke-fertil. Altså om jeg kan have ubeskyttet sex eller ej.

Hvis den viser rød, er jeg i perioden hvor jeg kan blive gravid, og hvis den viser grøn, er jeg i en periode, hvor jeg ikke kan blive gravid og derfor godt kan have ubeskyttet sex.

Du kan købe din Daysy her ved at klikke på banneret:

Selvfølgelig skal man huske at beskytte sig mod kønssygdomme ved at bruge kondom. Og hvis man har en fast partner, så skal man huske på de usikre dage enten at bruge kondom eller have sex uden penetration – eller endnu bedre være sammen med en mand, der kan styre sin pik og sædudløsning!

Daysy er bare super smart, og har gjort, at jeg nemmere forstår min krop og dens signaler i løbet af min menstruationscyklus.

Daysy er programmeret i forhold til 5.000 kvinders cyklus, så den er ligeså sikker som p-piller – og uden alvorlige bivirkninger. Men du skal lade Daysy lære dig at kende først. Du kan først stole helt på Daysy, når du har brugt den i 3 måneder. I den første periode vil du derfor få mange røde og gule lys. Gul betyder, at Daysy skal lære dig bedre at kende eller ikke ved, hvor du er i din cyklus. Gul betyder derfor rød, altså du er muligvis inde i perioden, hvor du kan blive gravid.

Daysy har lært mig så meget om min smukke cyklus, og jeg følger derfor meget bedre med i min krops forandringer og energiniveau i løbet af min cyklus.

Og endnu bedre har Daysy givet mig et tættere forhold til min smukke menstruation. Ved at følge med i min cyklus ærer jeg mere min menstruation og det energiniveau, jeg har under min menstruation, hvilket gør, at jeg ikke har særlig store gener inden og under min menstruation.

Daysy viser også, hvornår jeg har ægløsning, så hvis jeg ønskede et barn, kunne jeg egentlig også bruge Daysy til at planlægge graviditet. Men da jeg ikke er interesseret i det endnu, bruger jeg mere min energi under ægløsning til aktivt at skabe mere af det, jeg drømmer om i mit liv.

Jeg vil i et fremtidigt blogindlæg tale endnu mere, om hvordan man kan bruge sin ægløsnings-energi til at manifestere og få mere energi til sine kreative projekter.

Tak fordi du læste med, smukke gudinde!

Jeg sender dig så meget erotisk kærlighed!

Helle

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cervix Serpent Glasdildo
rosakvarts krystaldildo

POPULÆRE VARER

cervix stav

Calypso Cervix stav

645 kr.

Bliv fri for spændinger og følelsesløshed i vaginaen med denne suværene glasdildo, der er nr. 1 til livmoderhals de-armouring og vagina massage. Fås i tre forskellige designs.

vandtæt gudindetæppe

Vandtæt Gudindetæppe

399 – 550 kr.

Et vandtæt Gudindetæppe giver dig frihed til at nyde intime øjeblikke uden bekymringer om gennemblødning, uanset om det er under din menstruation, sprøjteorgasmer, putning af baby eller kæledyr.

yoni stav

Lilith G-Punkt Krystaldildo

424 kr.

Denne krystaldildo er lille nok til nybegyndere eller piger og kvinder, der oplever vaginimus. Med dens buede facon er den god til at stimulere og vække g-punktet.

jade æg

Nephrite Jade Æg

499 kr.

Dette er det traditionelle yoni æg fra den taoistiske praksis i Kina. Jade ægget hjælper til at bibeholde en sund, stærk, åben, afslappet vagina hele livet – med stor nydelse og mere tilfredsstillende orgasmer som resultat!

Du kunne også være interesseret i…

Kobberspiral bivirkninger #Not In My Pussy

Kobberspiral bivirkninger #Not In My Pussy

Jeg ønsker at lade andre kvinder kende til de mulige bivirkninger ved en kobberspiral – og støtte op om kampagnen #Not In My Pussy. Sådan en lille tingest viste sig nemlig at skabe så stor ballade i min krop.

læs mere