Lær hele jade æg praksissen med Det Magiske Jade Æg lige her!

gudindetemplet

Menstruationsblod – smukt, kraftfuldt og magisk!

af | okt 2, 2018 | Menstruation & Feminin cyklus, Ritual, Spiritualitet & Gudinder | 0 Kommentarer

En kvindes menstruationsblod er meget hellig, sund, kraftfuld og hendes forbindelse til sig selv og sin kvindelighed. I løbet af menstruationen giver vi slip på det æg, der ikke blev befrugtet til en baby. Vi bløder det ubefrugtede æg og livmoderslimhinden ud. Mens vi bløder, renser vi ud, regenererer og gør klar til den næste cyklus. Det er derfor klart, at man under sin menstruation er træt og svag og kan føle sig øm i hele kroppen.

Menstruation som en pestilens for samfundet

Vi er dog blevet opdraget til at se menstruation som en pestilens, som ”lort” og noget, der skal skjules, undertrykkes eller helt undgås. Der er meget skam, ubehag og smerter involveret menstruation, og kvinder bliver ofte beskyldt for at være utilregnelige og humørsvingende.

Men dette tror jeg er, fordi at samfundet er mere indrettet til hele tiden at være udfarende og aktive – og ikke passive og indadvendte.

Jeg tror, at smerterne associeret med menstruation er et direkte signal fra kroppen om at stoppe op, tage det roligt og lytte.

Istedet for at prøve at gå imod sin menstruation og de symptomer, der må følge med, så kan vi som kvinder faktisk lytte til, hvad vores livmoder har at sige og kanalisere menstruationsenergien til at gøre vores liv bedre.

Menstruation som en mulighed for udrensning og fornyelse

Hver måned, når du har din menstruation, får du muligheden for at trække dig tilbage, hvile, rense ud og give slip på det gamle, så fornyelse, regenerering og reflektion over fremtiden kan få plads i dit(/n) liv(moder).

Jo mere du begynder at blive bevidst om din krop, livmoder og cyklus, jo mere vil PMS-symptomer mindskes eller helt gå væk.

Du vil måske også se, at din menstruation og ægløsning begynder at harmonerer med månens cyklus, hvilket i sig selv er virkelig magisk!

Menstruationsblod er magisk

Men det, der i sandhed er magisk, er vores menstruationsblod!

Jeg har over de seneste år, efter jeg droppede p-piller og animalske fødevarer fået mere kontakt med min krop og min cyklus og derfor også fundet det hellige og magiske i min menstruation.

Jeg indsamler nu hver måned min menstruation i min menstruationskop og laver et lille ritual ud af at give mit måneblod tilbage til naturen. Det er virkelig smukt og en måde for mig at forbinde mig selv til min kvindelige cyklus og også bruge menstruationens energi til noget aktivt.

Jeg har set en betydelig ændring i forhold til at ære mit blod og min seksuelle, erotiske og feminine krop. Jeg har fået færre menstruationssmerter, en kortere blødningsperiode og manifesteret forskellige ting ind i mit liv, f.eks. har jeg manifesteret kærlighed, erotik og rejser ind i mitliv.

Vores blod er virkelig kraftfuldt og nærende. Det er jo decideret et ubefrugtet æg, som har et potentiale til at skabe liv! Så i stedet for at spilde det ud i tamponer, bind og i toilettet, kan vi som kvinder give det tilbage til naturen og udnytte blodets potentiale til at manifestere vores drømme!

Ritual med menstruationsblod

I videoen viser jeg, hvordan jeg giver mit måneblod tilbage til naturen.

Tak fordi du læste med, smukke gudinde.

<3

Helle


Se også:

Arbejd sammen med din menstruationscyklus


0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cervix Serpent Glasdildo
rosakvarts krystaldildo

POPULÆRE VARER

cervix stav

Calypso Cervix stav

645 kr.

Bliv fri for spændinger og følelsesløshed i vaginaen med denne suværene glasdildo, der er nr. 1 til livmoderhals de-armouring og vagina massage. Fås i tre forskellige designs.

vandtæt gudindetæppe

Vandtæt Gudindetæppe

399 – 550 kr.

Et vandtæt Gudindetæppe giver dig frihed til at nyde intime øjeblikke uden bekymringer om gennemblødning, uanset om det er under din menstruation, sprøjteorgasmer, putning af baby eller kæledyr.

yoni stav

Lilith G-Punkt Krystaldildo

424 kr.

Denne krystaldildo er lille nok til nybegyndere eller piger og kvinder, der oplever vaginimus. Med dens buede facon er den god til at stimulere og vække g-punktet.

jade æg

Nephrite Jade Æg

499 kr.

Dette er det traditionelle yoni æg fra den taoistiske praksis i Kina. Jade ægget hjælper til at bibeholde en sund, stærk, åben, afslappet vagina hele livet – med stor nydelse og mere tilfredsstillende orgasmer som resultat!

Du kunne også være interesseret i…