Lær hele jade æg praksissen med Det Magiske Jade Æg lige her!

gudindetemplet

Maria Magdalene – gudinden for ubetinget kærlighed og tantrasex

af | dec 20, 2018 | Feminin Empowerment, Menstruation & Feminin cyklus, Spiritualitet & Gudinder | 0 Kommentarer

Maria Magdalene kom til mig, da jeg i sommeren 2017 begyndte min rejse med seksuel heling. Der var en periode, hvor jeg hele tiden oplevede, at hun kom til mig eller gik igen i forhold til det, jeg lavede.

Samtidig med at jeg gik dybere i mig selv og prøvede at finde ud af, hvad det var, der gjorde, at jeg ikke kunne mærke mig selv seksuelt, begyndte jeg også at få kontakt til en dyb sorg og angst inden i mig. Alle disse følelser og denne dybe længsel og sorg over min seksualitet, gjorde at jeg begyndte at bede til de højere magter. Jeg var så langt nede og ked af det og for at blive ved med at have et håb, begyndte jeg dagligt at bede og lave et helt ritual om min seksuelle heling.

Og det var efter det, at Maria Magdalene begyndte at poppe ind i mit liv. Hver gang jeg trak et orakelkort fra Doreen Virtues gudindekort, var det Maria Magdalene, der kom frem med sit budskab om betingelsesløs kærlighed og tilgivelse. Jeg så også opslag om hende på sociale medier, og jeg blev guidet til at lave en meditation med hende som fokus. Som en slags prikken over i’et, fik jeg i samme periode en gudinde-statue i kandidatgave som ved første blik mindede mig om noget ypper kristent, hvilket jeg ikke syntes om. Men da jeg samme aften så lidt ekstra på statuen og endnu en gang trak et orakelkort, der igen viste sig at være Maria Magdalene, så jeg på kortet og derefter på statuen – der gik det op for mig, at gudinde-kortet og gudinde-statuen lignede hinanden. Statuen lignede Maria Magdalene helt vildt!

På det tidspunkt kunne jeg ikke se bort fra, at det var som om, at Maria Magdalene faktisk prøvede at kommunikere med mig og hjælpe mig. Selvfølgelig er kortet og statuen ikke Maria Magdalene, men for mig symboliserer de hendes energi og på den måde er de redskaber til at få forbindelse til hende.

Lige siden jeg startede med at tage hånd om min seksualitet og faktisk nærmest råbe ud til universet om hjælp til at hele mig selv og føle seksuel nydelse og orgasmer igen; lige siden jeg startede med at komme dybere i mig selv, desideret dybere i min vagina, har jeg været igennem rigtig mange lag af sorg, angst, depression, skam, fortvivelse og modløshed. Der var på et tidspunkt, hvor mit håb om at blive glad og sensuelt og seksuelt levende igen nærmest var ved at smuldre ud af mine hænder… og det var dér, hvor jeg var mest nede.

Det var i den periode, hvor Maria Magdalene for alvor kom til mig. Netop fordi jeg virkelig havde brug for Maria Magdalenes energi. Hendes betingelsesløse kærlighed, tilgivelse, positive energi og hjerteåbende healing.

Her for nylig blev jeg igen mindet om hendes tilstedeværelse i mit liv, da jeg for første gang var til guidekontakt. Hvem viste sig så at være min hoved-guide? Selvfølgelig Maria Magdalene! Jeg blev så mega rørt og sentimental over det, for selvfølgelig er det hende. Og hvilket budskab hun gav mig blæste mig omkuld!

Jeg vil i denne video fortælle om, hvem Maria Magdalene egentlig er, og hvorfor hun i den grad er vigtig for den guddommelige feminine opvågning, der sker lige nu i verden. Specielt for de kvinder og piger, der lige som mig har ar på seksualiteten – hvilket vi nok alle har på en eller anden facon. Maria Magdalene er derfor mere end noget andet relevant for alle kvinder (og mænd) lige nu!

Lær Maria Magdalene og andre gudinder og kvindelige arketyper at kende i mit 7 ugers Gudinde Yoga forløb i Aarhus.

Læs mere om Gudinde yoga forløbet her.

Jeg sender dig så meget erotisk kærlighed din vej!

<3

Helle L.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cervix Serpent Glasdildo
rosakvarts krystaldildo

POPULÆRE VARER

cervix stav

Calypso Cervix stav

645 kr.

Bliv fri for spændinger og følelsesløshed i vaginaen med denne suværene glasdildo, der er nr. 1 til livmoderhals de-armouring og vagina massage. Fås i tre forskellige designs.

vandtæt gudindetæppe

Vandtæt Gudindetæppe

399 – 550 kr.

Et vandtæt Gudindetæppe giver dig frihed til at nyde intime øjeblikke uden bekymringer om gennemblødning, uanset om det er under din menstruation, sprøjteorgasmer, putning af baby eller kæledyr.

yoni stav

Lilith G-Punkt Krystaldildo

424 kr.

Denne krystaldildo er lille nok til nybegyndere eller piger og kvinder, der oplever vaginimus. Med dens buede facon er den god til at stimulere og vække g-punktet.

jade æg

Nephrite Jade Æg

499 kr.

Dette er det traditionelle yoni æg fra den taoistiske praksis i Kina. Jade ægget hjælper til at bibeholde en sund, stærk, åben, afslappet vagina hele livet – med stor nydelse og mere tilfredsstillende orgasmer som resultat!

Du kunne også være interesseret i…