Lær hele jade æg praksissen med Det Magiske Jade Æg lige her!

gudindetemplet

Hvad er vagina massage – og hvorfor kvinder bør lave en regelmæssigt?

af | okt 22, 2018 | Min historie, Nydelse & Orgasmer, Seksuel Heling, Yonimassage & Vaginal terapi | 0 Kommentarer

Jeg vil gerne fortælle dig om noget, der står mig meget nær, nemlig at blive nysgerrig igen, mærke sig selv uden fordømmelse og uden forudindtagelser, nemlig at blive venner med sin vagina igen igennem en vagina massage.

 

Min egen oplevelse med vagina massage

Jeg har den seneste tid fordybet mig meget mere i en regelmæssig vagina massage. Jeg kan huske, da jeg første gang masserede min vagina; da jeg første gang bevidst masserede min vulva og kom dybere ind i min vagina og masserede mine skedevægge og endda helt ind til min livmoderhals, så kunne jeg absolut ikke mærke noget som helst.

Jeg var fuldstændig følelsesløs i min vagina, men faktisk i hele mit underliv. Jeg var faktisk helt følelsesløs fra under navlen og ned, altså helt dis-associeret fra mit allerhelligste sted: min fisse og min seksualitet.

Jeg har ikke altid været sådan.

Jeg har indtil for seks år siden altid kendt til min fisses magi og varme strøm af nydelse. Jeg har kunne mærke stor nydelse og orgasmer. Men på grund af et gynækologisk indgreb med en kobberspiral, oplevede jeg at blive fuldstændig afkoblet fra mit bækken og fra min seksuelle nydelse.

Da jeg begyndte min seksuelle helingsrejse for 1,5 år siden, begyndte jeg at lave regelmæssige vagina massager på mig selv. Og det, der kom op, var så sindssygt skræmmende. Min vagina og faktisk hele min fisse var bare som et tomt, sort hul. Jeg kunne ikke mærke noget som helst. Det var som om, at mit underliv ikke var en del af mig. Som om hun ikke fandtes. Selv ved at holde en hånd over mit skød, over min livmoder, så kunne jeg ikke mærke noget. Jeg kunne ikke mærke min hånd røre huden. Så dis-associeret var jeg fra den del af mig – min fisses magi.

Men hvad jeg opdagede igennem disse vagina massager var også, at jeg havde nogle virkelig ømme, smertefulde punkter oppe ved livmoderhalsen, og det var punkter, der var forbundet med rigtig meget sorg. Hver gang jeg masserede mig selv i vaginaen, specielt ved livmoderhalsen, ville jeg begynde at græde voldsomt eller endda føle angst og begynde at ryste.

Jeg fik kontakt til den del af mig, der havde lukket sig ned og var blevet følelsesløs og hård af indsættelsen af kobberspiralen.

Det var skræmmende, men det er nødvendigt at komme ind i sig selv for, at helingen kan finde sted.

 

Forløsning af spændinger, vaginale smerter og følelselsløshed med vagina massage

Hvis du også har oplevet en traumatisk oplevelse på dit bækken, vil din vagina meget vel lukke ned og blive kronisk spændt.

Kroniske spændinger kan lede til vaginale smerter, følelsesløshed og stress inkontinens. Det er hvad, man kalder armour.

Armour er egentlig noget, der kommer af en blanding af noget følelsesmæssigt og fysisk.

For at forløse armouren skal man derfor gå til det både mentalt og igennem en regelmæssig vagina massage. Det kan godt være, at spændingerne ikke forløses fra den ene massage til den næste, men du kan forløse dit bækkens kroniske spændinger over tid med en dedikeret vagina massage praksis.

 

Vagina massage er nødvendigt for at genoprette en balanceret og afspændt bækkenbund

Vagina massager er meget vigtig for at genoprette en balanceret og afspændt, stærk, fleksibel og levende bækken.

Vi kvinder har dog ikke lært at pleje vores bækken eller forebygge nogle af de mest normale underlivsproblemer, der kan opstå efter børnefødsler og under overgangsalder, f.eks. prolaps, inkontinens og tørhed i skeden. Og det gør, at mange kvinder går rundt og lider i stilhed med smerte og prolaps og gennemgår voldsomme gynækologiske operationer for at rette op på noget, der kunne være blevet forbygget med regelmæssig bækken-pleje.

 

Vagina massage istedet for knibeøvelser til en kronisk spændt bækkenbund

Knibeøvelser er nærmest det eneste, som vi får fortalt, hvis vi som kvinde gerne vil forbedre vores bækkenbund.

Men mange kvinder oplever at være meget anspændt i bækkenet, meget mere end faktisk at have en for slap bækkenbund. Så det er meget vigtigt at massere og afspænde bækkenbunden, mere end det faktisk er at styrke. Hvis du føler nedsat følelse eller føler smerter og spændinger, så er det meget vigtigt først at fokusere på afspænding og på vagina massager frem for knibeøvelser.

For vi kan egentlig ikke styrke en muskel, der er konstant spændt op, og som vi ikke kan finde ud af at afspænde. Faktisk kan en kronisk anspændt bækkenbund, som mange kvinder render rundt med, være både følelsesløs, men også være meget svag.

En kronisk spændt muskel kan ikke bevæge sig, og kan ikke få den rette ilt og blodtilførsel, og kan derfor heller ikke give dig den rette support for organerne og heller ikke bounce op og ned og give dig seksuel nydelse, som din vagina er i stand til at føle.

En overspændt bækkenbund kan endda lede til inkontinens. Så bare fordi du ikke kan holde på urinen, så betyder det ikke, at vejen frem er knibeøvelser, men måske mere afspænding gennem vagina massager.

 

Følelsesløshed er ikke en naturlig tilstand. Fissen er naturligt levende!

Men mange kvinder slår sig bare til tåls med de problemer de har i underlivet. Kvinder får at vide, at det er normalt, når man bliver ældre eller når man har født, at man som kvinde ikke kan mærke noget dernede, eller at det er normalt, at man har problemer med at holde på urinen eller afføringen.

Men sådan burde det slet ikke være.

Vi kvinder kan faktisk gøre noget, sådan at vi kan have en levende, afslappet, stærk og balanceret bækkenbund hele livet.

Det kan godt være, at det for mange kvinder er normalt ikke at kunne mærke sit bækken og sin fisses nydelse, men det er absolut ikke den naturlige tilstand for vores bækken.

Vores bækken og vores fisse er naturligt levende, og når der er fuld kontakt, så strømmer der en varm fortryllende strøm af energi i dit bækken, et slags vandfald, der lyser din bækken op med nydelse, liv og kreativitet.

Det er din seksuelle energi, der både er nydelsesfuld, men også helende og livsgivende.

 

Vagina massage genopretter kontakten til en dybere del af dig selv som kvinde

Når du har fuld kontakt til din bækkens magiske potentiale, vil hun konstant være tilstede og kunne kommunikere med dig meget klarere, omkring hvad hun kan lide og ikke kan lide. Hun er en slags guide for dig – et slags orakel.

Kontakten til bækkenet vil også give dig fornyet energi og et bedre flow i din kreativitet og også en bedre følelse af at komme hjem og have jordforbindelse.

Du skal tænke på, at dit bækken er dit rodchakra, og derigennem hvor vi får jordforbindelse.

Også i centret af dit bækken er din livmoder, som kan skabe liv sammen med dine æg. I livmoderen er der et stort kreativt potentiale til at skabe liv og det, du drømmer om.

Når du begynder at have en regelmæssig vagina massage og bækken-pleje, vil du få meget bedre kontakt til dig selv, men du vil faktisk også få kontakt med noget, der er meget større end dig selv, selve det Feminine. I vores livmoder er der et stort potentiale til at møde det Feminine.

 

Alle kvinder bør have en regelmæssig vagina massage praksis.

Ligeså meget som alle kvinder bør lære at have en erotisk nydelses-praksis, så burde alle kvinder også lære at lave en regelmæssig vagina massage på sig selv. Vagina massager er ikke kun gavnlig for kvinder, der har oplevet et seksuelt traume eller har været igennem flere børnefødsler, men alle kvinder, gamle som unge, har brug for den bækken pleje, som vagina massage giver.

For hvis vi ikke plejer og helligholder vores fisse og vores livmoder og hele vores bækken, så kan energien der blive stagneret og den seksuelle energi og vores feminine guddommelighed i vores bækken kan forsvinde helt.

Det feminine og det guddommelige kan ses som seksuel energi, som gør, at vi føler os levende og i kontakt med en stor nydelse og mulighed for store orgasmer, der i den grad kan sætte os uden for os selv i et andet univers af nydelse og nydelsesfuld væren.

Det er derfor så vigtigt at helligholde sin fisse og sit bækken. Og dette kan ske gennem regelmæssig bækken-pleje, altså vagina massage.

Se Gudindetemplets udvalg af glasdildoer og krystaldildoer til vagina massage & de-armouring her.

Læs her hvordan man giver sig selv en vagina massage.

Ønsker du at gå dybere? Tilmeld dig mit 6 ugers online kursus, Vagina Wonderland.

 

Jeg sender dig så meget erotisk kærlighed

/ Helle

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cervix Serpent Glasdildo
rosakvarts krystaldildo

POPULÆRE VARER

cervix stav

Calypso Cervix stav

645 kr.

Bliv fri for spændinger og følelsesløshed i vaginaen med denne suværene glasdildo, der er nr. 1 til livmoderhals de-armouring og vagina massage. Fås i tre forskellige designs.

vandtæt gudindetæppe

Vandtæt Gudindetæppe

399 – 550 kr.

Et vandtæt Gudindetæppe giver dig frihed til at nyde intime øjeblikke uden bekymringer om gennemblødning, uanset om det er under din menstruation, sprøjteorgasmer, putning af baby eller kæledyr.

yoni stav

Lilith G-Punkt Krystaldildo

424 kr.

Denne krystaldildo er lille nok til nybegyndere eller piger og kvinder, der oplever vaginimus. Med dens buede facon er den god til at stimulere og vække g-punktet.

jade æg

Nephrite Jade Æg

499 kr.

Dette er det traditionelle yoni æg fra den taoistiske praksis i Kina. Jade ægget hjælper til at bibeholde en sund, stærk, åben, afslappet vagina hele livet – med stor nydelse og mere tilfredsstillende orgasmer som resultat!

Du kunne også være interesseret i…