Lær hele jade æg praksissen med Det Magiske Jade Æg lige her!

gudindetemplet

Hvad er gudinde yoga?

af | mar 20, 2019 | Spiritualitet & Gudinder, Yoga | 0 Kommentarer

Gudinde yoga er et fysisk yogaforløb i Aarhus, som vil tage dig dybt i dig selv og hjælpe dig til at helligholde og fordybe dit forhold til din sensualitet, seksualitet og erotiske urkraft som kvinde.

Jeg fik inspirationen til at udvikle gudinde yoga forløbet, fordi jeg igennem min egen rejse med seksuel heling har følt mig kaldet til at arbejde med forskellige gudinder. Det var som om, at de naturligt kom til mig. Som om at jeg åbnede en slags portal til at kommunikere med gudinderne ved tilsvarende at åbne kontakten til min egen femininitet, sensualitet og erotiske kraft i min fisse og hele mit bækken og køn.

I 2 år har jeg praktiseret, hvad jeg vil kalde en gudinde praksis, som kombinerer forskellige tantriske og taoistiske helingsteknikker, bl.a. et jade æg, åndedrætsøvelser, sensuel dans, brystmassage, vagina massage, visualisering og meditation. Denne gudinde praksis med specielt jade ægget i fokus har virkelig hjulpet mig til at åbne min krop op til mere seksuel nydelse, selvkærlighed og sikkerhed i min krop samt denne spirituelle indsigt i det guddommeligt feminine (OG maskuline).

Gudinderne jeg har arbejdet med
Den første gudinde, der kom til mig, da jeg begyndte min seksuelle helingsrejse i 2017, var den betingelsesløst kærlige og omsorgsgivende Maria Magdalene. Hun kom til mig, da jeg gik igennem den nok hårdeste periode i mit liv.

Senere i min seksuelle helingsrejse blev jeg dybt inspireret og erotisk og sensuelt vækket af at arbejde med Afrodite og hendes tilknytning til havet. Det var specielt i sommeren 2018, hvor jeg endelig begyndte at føle mig mere og mere som en seksuel, erotisk pige.

Men i samme periode kom Kali alligevel ind fra sidelinjen for at ruske op i mig og vise mig, at jeg var nødt til at give slip på nogle ting for at vokse endnu mere. Det var en ret vild oplevelse, men gav mig modet til at slippe nogle negative mønstre i mit liv, så jeg endelig kunne få plads til det, jeg virkelig drømmer om: glæde, kærlighed, sensualitet, erotik og ro. Mødet med Kali var første gang, at jeg virkelig følte, at der var en slags guddommelig indgriben i mit liv; en slags guddommelig besked, som jeg var nødt til at lytte til.

Senere på efteråret i 2018 fandt jeg så den dybe, vise, mere heksede inspiration i Hekate.

Altsammen inspirerede mig til at udvikle et helt yogaforløb med gudinderne i fokus. Jeg er nemlig uddannet yogalærer og har i lang tid ikke vidst, hvilken retning jeg skulle gå med hensyn til min yogaundervisning. Men jo mere jeg begyndte at lytte til gudinderne og min egen guddommelige kraft i min fisse, blev jeg draget til en mere feminin, sensuel og erotisk tilgang til yogaen.

Så hvad er gudinde yoga egentlig?
Gudinde yoga er en sensuel form for yoga, hvor du kommer i kontakt med din egen indre gudinde med udgangspunkt i en kendt eller ukendt mytologisk gudinde eller kvindelig arketype. Igennem yogaen vil du lære at helligholde og styrke dit forhold til din sensualitet, seksualitet og erotiske urkraft i dit bækken og køn, og samtidig vil du fordybe din forbindelse til en højere feminin guddom og ynde. Og dette i et søsterskab med andre kvinder.

Hvad jeg har lært gennem min egen gudinde praksis er, at vi aktivt kan bruge gudinderne til hjælp i vores liv. Man kan kalde det en slags religion eller tro på noget højere og så bede til det. Jeg tror bestemt på, at der er en højere magt og energi, som vi kan forbinde os til, ære og helligholde. Til gengæld kan vi få råd og hjælp fra gudinderne til, hvilke skridt vi bør tage i vores liv for at opnå vores drømme.

Måder at forbinde sig selv til gudinderne
Hvis du gerne vil lære gudinderne eller én bestemt gudinde at kende, så følg disse fem trin.

1. Lav et alter for den gudinde, du gerne vil arbejde med
2. Brug meditation og bøn
3. Giv ofringer, f.eks. vin, mjød, blomster eller menstruationsblod
4. Spørg om gudindens hjælp
5. Vær respektfuld

Noget andet du kan gøre for at forbinde dig yderligere til gudinderne og din egen indre gudinde er igennem en regelmæssig jade æg praksis.

Du kan lære meget mere om jade ægget ved at downloade min gratis jade æg e-bog og ved at købe dit helt eget ægte nephrite jade æg på min webshop.

Du kan også hoppe med på mit online jade æg kursus, Det Magiske Jade Æg.

Hvis du allerede har gjort det, så ønsker jeg at fejre dig BIG TIME – kan vi få gang i Fisse-dansen! Hi hi! For du har med jade ægget virkelig påbegyndt en dyb rejse i dig selv mod mere selvkærlighed, nydelse og meget mere tilfredsstillende orgasmer. Men ikke nok med det, vil du få muligheden for at åbne dig op til det guddommelige i gudinderne og i dig selv.

Tilmelding til gudinde yoga forløbet
Det fantastiske ved gudinde yoga forløbet er, at du både er fysisk aktiv og gør noget godt for din krop og dit sind gennem yogaens verden, men samtidig styrker du også dit forhold til det guddommeligt feminine både spirituelt set og i din egen krop.

Gudinde yoga forløbet er direkte inspireret af jade æg praksissen, så hvis du er interesseret i jade ægget, vil du få rigtig meget udbytte af at være med til gudinde yoga forløbet. Jeg vil nemlig igennem gudinde yogaen indføre dig i både forskellige yogaformer og i de taoistiske øvelser, som er forbundet med en jade æg praksis.

Ved at tilmelde dig mit gudinde yoga forløb i Aarhus, vil du lære at forbinde dig til gudinderne, og du vil samtidig kultivere et nydelsesfuldt, sensuelt og kærligt forhold til din egen indre gudinde.

*** Næste gudinde yoga forløb starter senere på året 2022 ***

Lyder det som noget for dig? Læs mere om gudinde yoga forløbet her.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cervix Serpent Glasdildo
rosakvarts krystaldildo

POPULÆRE VARER

cervix stav

Calypso Cervix stav

645 kr.

Bliv fri for spændinger og følelsesløshed i vaginaen med denne suværene glasdildo, der er nr. 1 til livmoderhals de-armouring og vagina massage. Fås i tre forskellige designs.

vandtæt gudindetæppe

Vandtæt Gudindetæppe

399 – 550 kr.

Et vandtæt Gudindetæppe giver dig frihed til at nyde intime øjeblikke uden bekymringer om gennemblødning, uanset om det er under din menstruation, sprøjteorgasmer, putning af baby eller kæledyr.

yoni stav

Lilith G-Punkt Krystaldildo

424 kr.

Denne krystaldildo er lille nok til nybegyndere eller piger og kvinder, der oplever vaginimus. Med dens buede facon er den god til at stimulere og vække g-punktet.

jade æg

Nephrite Jade Æg

499 kr.

Dette er det traditionelle yoni æg fra den taoistiske praksis i Kina. Jade ægget hjælper til at bibeholde en sund, stærk, åben, afslappet vagina hele livet – med stor nydelse og mere tilfredsstillende orgasmer som resultat!

Du kunne også være interesseret i…