Lær hele jade æg praksissen med Det Magiske Jade Æg lige her!

gudindetemplet

Havfrue kollektionen

 

 

 

 

HAVFRUE KOLLEKTION

Havfrue kollektionen indeholder kraftfulde feminine redskaber, som hjælper dig til at vække din vilde frie feminine seksualitet og dit indre orgasmiske ocean. Det er f.eks. yoni steam urter, der forbinder dig til det feminine vand, hvor havfruen lever. Det er yoniæg og yonistave af jade og blå kvarts, der hjælper dig til at at lytte til dine inderste længsler, respektere dit “nej” og handle på dit “ja” og finde mod til at åbne op for din lyd og din stemme til at kommunikere autentisk, hvad du ønsker dig i sex og kærlighed. Den Magiske Sprøjter, som den mest populære g-punktsdildo, hjælper dig til at lade dine orgasmiske bølger flyde vildt & frit.

Læs beskrivelse af Havfrue kollektionen

Ingen resultater fundet

Siden du anmodede om kunne ikke findes. Prøv at præciser din søgning, eller brug navigationen ovenfor til at lokalisere indlægget.

Hvad er en havfrue?

Havfruer er den hellige essens af kvindelighed og alt det, der er sødt og smukt og, mest vigtigt, alt det, der er kraftfuldt og skrækindjagende – helt præcist alt ved det feminine, som skræmte katolske præster og patriarkalske mænd fra fortiden.

Sex. Død. Genfødsel. Magt. Følelser. Lyst. Begær. Skønhed. Alt dette er intenst, flydende, vandagtig, ukontrollerbart. Havfruer er en potent arketype af feminin magt, en fantastisk måde at mærke det guddommelige feminines styrke og kærlige blidhed.

Moderne havfruer er kvinder, der kropsliggør havfruens værdier. De er ofte kvinder, der eksisterer på kanten, med en fod i den normale menneskeverden og i fantasiens verden.

De er forførende. Måske er der noget i deres blik eller deres måde at bære sin krop på. Der er noget anerledes ved dem. Det er som om, at de kender til nogle hemmeligheder, som vi andre ikke er indviet i. Men det er, fordi de er kropsliggørelsen af havfruen. De lytter faktisk til Hende, havfruen inden i.

Du er en havfrue.

Ikke fysisk selvfølgelig, for vi mangler lige gæller, finner og en hale.

Men på et åndeligt plan er vi havfruer! Vi føler en kalden fra havet, længes efter eventyr og frihed og har brug for at være tilstedeværende i vores krop, mærke livets puls og være i naturen ofte.

Og nu bliver det måske lidt krøllet. Men du var faktisk et lille fiskevæsen under din undfangelse i din mors livmoder med din fars sæd.

Irk, det vil du måske ikke have billeder af inden i dit hoved. Men lyder det ikke ret cool? Du var faktisk en lille havfrue i det kosmiske bølger i din mors livmoder.

Du længes og føler dybt – og havfruen accepterer alt dette.

Du er nok interesseret i havfrue-kollektionen, fordi du længes dybt efter noget, mere nydelse, glæde og sjov og bare at blive dybt tilfredsstillet. Du ønsker at føle dybt. Gå dybere end du nogensinde har gjort før.

Anerkend det bare… Du er nemlig ligesom vandet, et væsen af kærlighed og følelser. Du er en havfrue, der er ren vand-element. Ligesom havet går du igennem ebbe og flod. Du besidder dyb feminin visdom, kærlighed, følelser, overgivelse, flow, nydelse, renselse, tillid og begær. Havfruen er en vild rå energi – våd og orgasmisk ligesom havets bølger. Nogen gange er der stilhed og fred, nogen gange er der ingenting, og andre gange kan der være storme, bølger af endeløse lyserøde eller grå skyer.

Havfruen i dig accepterer alle disse følelser og giver dig fuld tilladelse til at føle dem dybt og inderligt. Havfruen kender nemlig sit fulde autentiske jeg og slår ikke sig selv oven i hovedet, når de føler sig helt vildt kede af det, helt vildt ophidsede og vrede, ensomme eller jaloux. De ved, at følelser er en del af naturens vilde kræfter, og ligesom havet er de foranderlige, ukontrollerbare væsner – og uden det kan vi ikke få frihed, glæde og overgivelse ind i vores nydelse og sprøjt af EKSTASE!

Hvorfor er havfruer vigtige?

Havfruen er arketypen for den vilde frie orgasmiske pige. Hun repræsenterer den vilde feminine seksualitet, som jeg ved, at du hungrer og længes sådan efter – ellers ville du nokikke læse med her.

Hun er hel og uskyldig og ejes ikke af nogen mand. Hun er kendt for at være sirenen, der forfører og lokker sømænd i sin død med sin sang og skønhed. På den måde er hun farlig, forførende og mystisk… og utrolig tiltrækkende!

Hun lever fra sit hjerte og livmoder og handler ud fra sit ”ja” og ”nej” og sit midtimellem. Hun er til service for havet og kærligheden og er levende i dine dybder og kommer op til overfladen for at pirre dig og forføre dig til at mere glæde, sjov, leg og NYDELSE! Hun synger med kærlighedens stemme og taler altid sin sandhed.

Når du begynder at arbejde med havfruen, vil du blive modigere. Du vil begynde at behandle dig selv meget bedre. Du vil begynde at bekymre dig mindre om, hvad andre tænker om dig og mere leve ud fra, hvad der gør DIG glad! Du vil begynde at sige JA til, hvad du drømmer om – og derfra mærke en strøm af energi, der får dig til at svømme og sprøjte med latter, gråd, ekstase og orgasmer.

Hvad har dildoer og yoniæg med havfruer at gøre…?

Hvis du er tiltrukket af havfruerne, betyder det, at der er noget i dig, der kræver din opmærksomhed, og som prøver at inspirere dig – der er noget ved havfruerne, den vilde frie feminine seksualitet, som du har brug for lige nu, og som ønsker at hjælpe dig.

Der er en lektie, som din sjæl har brug – så du kan blive fuldt ud tilfredsstillet; for at sætte dig fri.

Om det er at arbejde med en g-punktsdildo og hele, vække og åbne op for dine g-punkts- og sprøjteorgasmer og lade din hellige amrita juice flyde.. 

Om det at træne med et jade æg, så du endelig kan transformere følelsesløshed, skam, skyld og traumer til en levende, fri, stærk, åben og sensitiv seksualitet til ægte havfrue sex..

Om det at bruge yoni steam urter til at vanddampe din fisse til at blive mere blød og modtagelighed for dit alle dine længsler…

Eller om det er forfølge din drøm om at blive superstjerne-sangerinde, rejse verden rundt med din elskede eller anskaffe en havfruehale og fridykke i havet – den sidste ting har jeg gjort, og det kan jeg helt klart anbefale!

Alle havfruer har hver sine drømme og længsler! Hvilke er dine? Se Havfrue kollektion her.

Tjek også mit Vagina Wonderland online kursus ud for dybere aktivering af dine indre orgasmiske bølger..