Lær hele jade æg praksissen med Det Magiske Jade Æg lige her!

gudindetemplet

Handelsbetingelser

Virksomhedsoplysninger

Gudindetemplet / Helle Lykkebo
Jættestuen 26
4700 Næstved
CVR-nr.: 39938448

Priser og betaling

Gudindetemplet modtager betaling med Dankort/VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard, MobilePay, PayPal og ViaBill. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.

Alle beløb er i DKK. Danske kroner og er inkl. moms.

Gudindetemplet bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

Levering

Gudindetemplet leverer på alle hverdage fra mandag til fredag.

Når ordren bestilles, sendes den inden for 1-3 hverdage.

Ordrer i Danmark leveres med DAO og kommer til dig inden for 2-4 dage, efter ordren er blevet sendt. Pakken kan leveres i en DAO pakkeshop nær dig, så du kan hente den, når du har tid. Men hvis du gerne vil have hjemmelevering, kan du vælge DAO hjemmelevering. 

Her i Gudindetemplet.dk får du gratis fragt på bestillinger over 599 kr. – gælder kun i Danmark og ikke i kombination med andre rabatkoder.

Ordrer til Sverige og Norge leveres med Postnord eller DAO og tager 4-7 arbejdsdage at nå frem til dig, efter ordren er blevet sendt. Gratis levering til Sverige og Norge får du ved køb over 1.350 kr.

Vi gør meget ud af at elske produkterne og oplade dem med en masse god energi, inden de sendes ud til dig.

Vi pakker diskret! Ingenting på ydersiden indikerer, at indholdet har noget med seksualitet og nydelse at gøre.

Ved internationale ordrer henvises til vores engelske webshop Goddess-Temple.com.

Ansvar og mistede varer

Hvis din pakke bliver væk eller stjålet i forsendelsesprocessen, vil vi ansøge om en undersøgelse hos postselskabet for at få et forsikringskrav. Dette kan tage lidt tid, så hav lidt tålmodighed. Hvis du har et trackingnummer, tjekker du det, og hvis der står, at din pakke er blevet “udleveret”, skal du kontakte dit eget posthus eller lokale postselskab og få dem til at lave en undersøgelse.

Gudindetemplet bliver ikke ansvarlig for varer, der går tabt eller dækker fragt, hvis de returneres tilbage på grund af forkerte adresser eller uoverskuelige situationer. Hvis varen returneres tilbage uanset årsagen i forsendelsesprocessen, vil der blive opkrævet et gebyr for at sende den ud igen (den pris, der oprindeligt betales for fragt).

Gudindetemplet vil ikke blive holdt ansvarlig for tabte pakker, men hvis den vender tilbage til shoppen, vil pakken gensendes (med en anden forsendelsesafgift) umiddelbart efter at have modtaget den tilbage.

Returnering

Hos Gudindetemplet har du 14 dages returret på alle uåbnede og ubrugte varer. 

Hvis du ønsker at returnere en vare, skriver du til os igennem vores kontaktformular inden for 14 dage, efter ud har fået din pakke, og inden du sender den tilbage til os.

Du kan returnere varen/varerne til os på følgende måder:

  • Afvise modtagelsen af din pakke, hvis du har bedt om at få hjemmelevering.
  • Lade være med at hente din pakke på leveringsstedet, for det gør, at pakken automatisk leveres tilbage til os uden ekstra omkostninger for dig.
  • Sende selv de/den uåbnede og ubrugte vare(r) retur til os inden udløbet af din 14 dages fortrydelsesret. Omkostningerne til forsendelsen afholder du selv. Vær opmærksom på, at vi godtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Når din pakke er returneret, vil den blive behandlet inden for 14 dage.

Hvis du har fået gratis fragt på dit køb, vil beløbet, du får tilbage, blive fratrukket omkostningerne til den gratis fragt.

Grundet produktets intime karakter og brug, tilbyder vi kun refundering og byttemuligheder på uåbnede og uprøvede varer, dvs. hvis du har åbnet pakken med silkepapir, bliver den set som brugt – udover meget sjældne tilfælde, hvor produktet er beskadiget under forsendelsen.

Reklamationsret

Oplever du, at varen er beskadiget ved ankomsten, skal du straks sende en mail til info@gudindetemplet.dk og sende billeder af den beskadigede vare. Vi vurderer herefter skaden og sender dig en ny vare uden ekstra omkostninger. Du dækker selv returomkostningerne for den beskadigede vare, og hvis vi accepterer, at varen er beskadiget, gensender vi dit portogebyr for at have sendt den tilbage.

Ved reklamation rettes henvendelse til og reklamationer sendes til: 

Gudindetemplet / Helle Lykkebo
Jættestuen 26
4700 Næstved

Meddel også reklamationen pr. mail igennem kontaktformularen. I meddelelsen skal du tydeligt beskrive, at du ønsker at udnytte din reklamationsret.

Reklamationen skal sendes til os senest 14 dage, efter ordren er blevet modtaget. Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager ordren.

Reklamationer efter de 14 dage vurderes ud fra varens stand.

Hvad sker der, hvis min krystal har en ridse eller flænge på overfladen?

Små ikke-slibende ridser på overfladen af yoniæg eller krystaldildoer er helt sikre at bruge. Faktisk er de meget almindelige på visse typer krystaller.

Indvendige revner er også almindelige blandt visse sten. Hvis din sten har en indre revne, er den sikker at bruge, så længe revnen ikke er vokset til den ydre overflade.

Store huller eller revner, der løber langs ydersiden af stenen, er dog ikke sikre til intim brug.

Tjek altid din sten før brug; med forkert pleje kan din sten udvikle revner eller huller.

Vi bruger ikke fyldstoffer på nogen af vores sten; Husk, dette er ædelstene. Det er ikke støbt af plast eller andre syntetiske materialer, og derfor kan de ikke fremstilles perfekt.

Hver krystal og sten er helt unik i sin farve, nuance og energi. Det er normalt for dem at have “ufuldkommenheder” som misfarvninger, revner, linjer eller mønstre. Så vær opmærksom på, at din krystal kan se anderledes ud end billederne på vores hjemmeside.

Allergi

Hvis du oplever allergisk reaktion ved at bruge vores produkter, så stop med at bruge den og kontakt os med det samme. Vi vil sammen finde ud af, om det er produktet, som har forårsaget en allergisk reaktion, og hvis det er tilfældet, så vil du blive kompenseret med et nyt produkt. Vi kan ikke tage varen tilbage på grund af dens intime natur og brug og kan derfor heller ikke give pengene retur.

Brugen af vores produkter, også intimt, er kundens (DIT) eget ansvar. Gudindetemplet påtager sig intet ansvar eller ansvar for nogen ulykker, skader eller lægeregninger, der måtte opstå som følge af brug eller forkert brug.

Informationerne på Gudindetemplets hjemmeside er kun beregnet til oplysning og er baseret på personlig erfaring. Det skal og kan ikke træde istedet for lægefaglig rådgivning og skal derfor IKKE bruges til diagnoticering, medicinering eller behandling af helbredsmæssige problemer eller sygdom.

Vi anbefaler stærkt, at du rådfører dig med din praktiserende læge, og hvis du er i tvivl om noget, så spørg din læge og/eller gynækolog, inden du bruger vores produkter, heriblandt yoni æg, yoni steam urter, trædildoer, krystaldildoer osv.

Rabatkoder

Her i Gudindetemplet giver vi ekslusive rabatkoder til vores kunder. Du bruger koden ved at indtaste den i rabatkuponkode rubrikken i check-out. Hvis du glemmer at bruge din rabatkode, vil der ikke blive givet refundering. Det er dit eget ansvar at huske at bruge den.

En rabatkode kan ikke blive brugt sammen med gratis forsendelse eller andre rabatkuponer.

Der gives ikke rabat på allerede nedsatte varer, gudindepakker, Pussy Butter eller på trædildo amuletter. 

Rabatkoder bruges KUN ONLINE!

Fortrydelsesret

Hvis du har ombestemt dig, efter du har købt produkter i vores webshop, kan du annullere din ordre inden for 24 timer, eller før vi har pakket og afsendt den. Det gør du ved at sende en e-mail til info@gudindetemplet.dk eller igennem vores kontaktformular her på hjemmesiden, og vi sender dig en kreditnota. Hvis vi allerede har afsendt din pakke, kan du ikke annullere forsendelsen af din pakke. Du kan istedet lade være med at afhente din pakke, for så vil den automatisk blive sendt tilbage til os uden ekstra omkostninger for dig (se afsnittet “Returnering”).

Klagemuligheder

Har du en klage over et produkt i Gudindeshoppen, kan der sendes en klage til:

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning
Carl Jacoksens Vej 35
2500 Valby
Link: www.forbrug.dk

Hvis du har spørgsmål, så kontakt os her.