Lær hele jade æg praksissen med Det Magiske Jade Æg lige her!

gudindetemplet

Fissen er portalen til det guddommelige

af | jul 7, 2018 | Fisse, Jade Æg, Seksuel Heling, Spiritualitet & Gudinder | 0 Kommentarer

Når du begynder at fordybe dig i din jade æg praksis, vil du begynde at få et stærkere bånd til din krop og til din fisse. Du vil lære, hvordan du lytter til din fisses signaler, og til gengæld vil hun tilbyde at kommunikere mere klart med dig.

Jade ægget giver dig, som skrevet før i tidligere blogindlæg, muligheden for at mærke mange af de følelser inden i, som du nok ikke vidste, at du bar rundt på, men som har været ophobet og undertrykt inden i dig over lange tider. F.eks. sorg, vrede, svigt, skam og skyld. Du vil måske opleve, at nogle følelser kan være bundet op på en historie, som din underbevidsthed kommunikerer til dig for dit indre blik gennem billeder, symboler, arketyper osv. Nogle af disse billeder og historier giver måske ikke mening for dig nu eller måske aldrig, men det er også okay.

Hvad der er helt fantastisk er, at når du bruger dit jade æg, aktiverer du meget kraftfuld energi inden i dig – nemlig din seksuelle energi. Når vi putter ægget ind i vores vagina, kommunikerer vi faktisk direkte med vores indre urkvinde og skaberkræfter. Jo længere ind i din vagina, du kommer med ægget, jo mere i kontakt med denne urkraft vil du få.

Jeg har før skrevet om min samtale med min livmoder, hvilken ledte til et smukt møde med min indre urkraft og mine tre feminine aspekter: mig som barn, ung mø og troldkvinde. Jeg har også før skrevet om, hvordan jeg oplevede at få beskeder fra min fisse om glemte oplevelser fra min barndom.

I vaginaen lagres nemlig mange dybe følelser, oplevelser og energier fra dit liv, barndommen, fra din mor, bedstemor og oldemor – ja, fra generationer af kvinder tilbage og endda fra tidligere liv. Så det er klart, at når du går i gang med at arbejde med din seksuelle heling og energi, vil du opleve at komme i kontakt med ældgamle energier og måske med ældgammel skam eller skyld eller vild seksualitet og frigørelse.

Seksuel energi er egentlig noget, der er i os alle og i naturen – alt er skabt af seksuel energi. Så det giver mening at sige, at seksuel energi er vores livsenergi og er kosmisk energi. Det kan måske virke lidt overvældende. Men din fisse er faktisk den direkte portal til det guddommelige, til kosmos, til Universet.

Fissen = portalen til det guddommelige.

Når du begynder at lytte til din fisse og få mere seksuel energi, vil du komme mere i kontakt med din intuition, din seksuelle energi, din livmoderenergi, din skabende urkraft og derfor også til kosmos, universet, eller skal jeg sige, det guddommelige. At lytte til din fisse vil åbne op for beskeder fra det Feminine. Fra Gudinden. Fra Universet og Kosmos.

Vi er egentlig alle dybt forbundet. Vi er alle ét. Når jeg skriver ”vi”, så mener jeg naturen, kosmos, det guddommelige og alle levende væsner. Vi er alle ét lige nu og her. Der er ikke noget fortid eller fremtid. Der er lige nu og her. Det er jeg så langsomt begyndt at finde ud af, ved blot at lytte til min fisse og skabe og værne om min seksualitet og sensualitet.

Fissen kender ikke til tid og glemmer derfor ikke. Hun kan holde fast på oplevelser, som du måske knap nok selv kan huske med din rationelle hjerne. Derfor er det så vigtigt at blive ved med at kommunikere med din fisse og skabe et trygt og kærligt bånd med hende, så hun kan få lov til at frigive blokeret energi. Du kan gøre dette ved at lægge dig helt afslappet ned, placere dine hænder over din bækken og begynd så at føre en samtale med hende. Vær opmærksom på hvad der sker inde i din vagina og føl også intuitivt, hvad der kommer op af følelser og tanker og måske billeder for dit indre blik. Alt har betydning. Bare slap af og døm ikke dig selv (eller din fisse).   

Det kan være, at du ALDRIG har gjort det før – altså talt med din fisse! Du føler dig måske lidt fjollet, men hurra for det, for fissen elsker leg og sjov og ballade. Hun er skam ikke kedelig og seriøs. Men det kan dog godt tage noget tid for hende at åbne sig op til dig. Der er måske en periode, hvor du skal genopbygge tilliden og lære at blive bekendt med hendes signaler og måde at kommunikere på. Men efterhånden som du fordyber dig i din jade æg praksis og begynder at lytte mere og mere til din fisse, så vil du få et stærkere bånd til hende. Du vil måske opleve – ligesom jeg selv – at hun er et orakel og en direkte kanal til det guddommelige.

Tak, fordi du læste med, smukke gudinde <3

Jeg sender dig så meget erotisk kærlighed!

/ Helle

PS. Ønsker du at lære jade æg praksissen at kende, så du forstår at lytte til din fisses signaler som din hellige portal til det guddommelige? Tilmeld dig mit 7 ugers online kursus, Det Magiske Jade Æg.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cervix Serpent Glasdildo
rosakvarts krystaldildo

POPULÆRE VARER

cervix stav

Calypso Cervix stav

645 kr.

Bliv fri for spændinger og følelsesløshed i vaginaen med denne suværene glasdildo, der er nr. 1 til livmoderhals de-armouring og vagina massage. Fås i tre forskellige designs.

vandtæt gudindetæppe

Vandtæt Gudindetæppe

399 – 550 kr.

Et vandtæt Gudindetæppe giver dig frihed til at nyde intime øjeblikke uden bekymringer om gennemblødning, uanset om det er under din menstruation, sprøjteorgasmer, putning af baby eller kæledyr.

yoni stav

Lilith G-Punkt Krystaldildo

424 kr.

Denne krystaldildo er lille nok til nybegyndere eller piger og kvinder, der oplever vaginimus. Med dens buede facon er den god til at stimulere og vække g-punktet.

jade æg

Nephrite Jade Æg

499 kr.

Dette er det traditionelle yoni æg fra den taoistiske praksis i Kina. Jade ægget hjælper til at bibeholde en sund, stærk, åben, afslappet vagina hele livet – med stor nydelse og mere tilfredsstillende orgasmer som resultat!

Du kunne også være interesseret i…