Lær hele jade æg praksissen med Det Magiske Jade Æg lige her!

gudindetemplet

Det Magiske Jade Æg

7 ugers online kursus om jade æg praksissen der vil transformere dit sexliv for altid

TILMELD DIG DET MAGISKE JADE ÆG SOM SEXET SELVSTUDIE OG OPLEV DYB FORANDRING I DIN SEKSUALITET, NYDELSE OG SENSITIVITET.

 

KÆRE GUDINDE

Du er velsignet med at være en af de første kvinder i din generation, der har mulighed for at lære hemmelighederne om jade ægget.

I tusindvis af år var jade æg praksissen kun forbeholdt den kinesiske kejsers hof.

Men nu kan du også lære at bruge dette magiske æg til at få dybere nydelse, mere tilfredsstillende sex og vilde dybt tilfredsstillende orgasmer.

Jeg har lavet dette online kursus, fordi jeg har dedikeret mit liv til at hjælpe kvinder med at hele sin seksualitet og komme hjem til sit fulde orgasmiske potentiale.

Lad ikke denne mulighed gå til spilde. Tag dette kursus til ære for alle dine kvindelige formødre, der ikke havde viden, adgangen eller luksussen til seksuel heling.

Lær gudinde-praksissen der vil transformere dit sexliv for altid, hvor du kan sige farvel til vaginal følelsesløshed til fordel for dyb vaginal nydelse og helkropsorgasmer.

Kom hjem til din KVINDEPOWER med 🌟Det Magiske Jade Æg!🌟

Tag med på en 7 ugers magisk jade æg rejse!

Hvis du er her, hungrer du efter at blive seksuelt tilfredsstillet og at føle dig dybt intimt forbundet med din Fisse!

Du længes efter at opleve dybere nydelse, mere tilfredsstillende sex og vilde orgasmer, men du føler at noget blokerer dig fra at udleve dit naturlige orgasmiske potentiale.

Du har arbejdet meget på dig selv og lavet en masse selvudviklingsarbejde, men du føler at noget mangler.

Du har måske oplevet at få en klitorisorgasme, der efterlader dig drænet og ked af det og tappet for din livsenergi og intimitet og nydelse.

Men du hungrer efter dybere, vaginale orgasmer. En orgasme der fylder hele din krop op med bølger af nydelse, prikkende, kildende og elektrisk energi.

Måske har du aldrig haft en orgasme og føler dig håbløs, ødelagt og at noget seriøst er galt med dig.

Du har måske været tæt på at miste håbet og ligget søvnløs om natten (ved siden af din partner) og tænkt om dette er alt, hvad du får i dit sexliv.

Noget ved jade ægget taler til en dyb del af dig, og du ved, at NU er tiden til at høre kaldet.

Kurset er specielt egnet for kvinder:

  • der føler sig afkoblet fra sin livsenergi og som gerne vil opleve mere af, hvad din kvindekrop er i stand til at mærke.

  • der har været udsat for et traume, fysisk eller psykisk, og har brug for heling.

  • der ønsker at transformere følelsesløshed til sensitivitet og nydelse.

  • der ønsker at lære en praksis, der skaber en stærk, åben, modtagende og blød bækkenbund.

  • der ønsker at træne sin bækkenbund, f.eks. efter fødsel.

  • der føler sig utilfredsstillet og drømmer om mere nydelse, stærkere orgasmer og mere intimitet med sig selv og sin partner.

  • der er nysgerrige på jade æg praksissen og ønsker at opleve, hvordan den kan berige dit sexliv med ældgamle praksisser, der åbner op for endnu mere nydelse, selvkærlighed, heling og spirituel udvikling.

  • der er interesserede i spiritualitet og krystallers energier og synes, at det kunne være sjovt at putte en krystal op i sit hellige sted for at manifestere din drømmepartner, et nyt job eller mere rigdom og overflod i dit liv.

HVAD DU FÅR VED AT TILMELDE DIG

DET MAGISKE JADE ÆG:

 

ET KURSUS I DIT EGET TEMPO

Det Magiske Jade Æg er designet sådan, at du starter med at gå langsomt frem og lærer dit æg at kende som din lille elsker og ikke bare som en kold genstand, der hurtigt skal proppes ind. Sådan at du kan tage det i dit unikke tempo, og når tid og lysten er til det, indsætte ægget med respekt for dine grænser. Du vil også altid have adgang til kurset efter de 7 uger og lige så længe, at det er online.

 

ØVELSER & RITUALER DER ØGER DIN SEKSUELLE NYDELSE

Du vil få adgang til tantriske & taoistiske øvelser, ritualer og praksisser, som vil åbne, balancere og grounde dig til at gøre dig parat til at vække og arbejde med din seksuelle energi & bruge den til at berige din jade æg praksis. Det vil være åndedrætsøvelser, visualisering, brystmassage og øvelser, der hjælper dig til at give dig en mere intens jade æg oplevelse.

 

7 FORSKELLIGE JADE ÆG PRAKISSER

Du får adgang til 7 forskellige Jade Æg praksisser, som vil åbne sig op for dig hver uge. Du vil lære jade æg praksisser, der har fokus på seksuel heling og integrering til nydelse og ooo-gasmer til styrke og empowerment og manifestation. Det er en dyb rejse med heling, nydelse og stor transformation, hvor du vil lære hele jade æg prakissen fra inderst til yderst.

 

SØSTERSKAB PÅ MEDLEMSSIDEN & I PRIVAT FACEBOOK-GRUPPE

Du vil få mulighed for at stille spørgsmål og dele din oplevelse i kommentarfeltet til hvert modul på medlemssiden, sådan at du kan få support og coaching af mig når du har brug for det. Du kan også se spørgsmål fra andre deltagere af Det Magiske Jade Æg. Du vil også blive inviteret ind i min private Facebook-gruppe for sensuelle kvinder, så du får den inspiration, støtte og søsterskab.

 

BONUSSER & EKSTRA SUPPORT

Igennem hele kurset med Det Magiske Jade Æg vil du få adgang til bonus praksisser, og hver uge vil du blive inviteret til live spørgerunder med Helle. Du kan også altid skrive over mail for ekstra støtte.

Hvornår starter og slutter kurset?

Dette kursus starter, når du tilmelder dig. Det vil forløbe sig over 7 uger, og du kan tage det i dit helt eget tempo, for du vil have adgang til kurset så længe, det er online. Jeg anbefaler, at du vier de første 7 dage af kurset til at lave en jade æg praksis hver dag, fordi det vil skabe momentum og give dig en oplevelse med den transformation jade ægget kan give allerede fra starten. Det vil give dig motivation til at fortsætte over de resterende uger. De 7 uger er blot én runde ud af mange. Du kan vælge at tage kurset flere gange, for ligesom en anden form for træning, så er jade æg praksissen noget, der skal holdes ved lige og praktiseres hele livet igennem for optimal seksuel sundhed og orgamisk livsstil.

Hvor lang tid har jeg adgang til kurset?
Efter du har tilmeldt har du adgang til kurset så længe, jeg vælger at have det online. Alle lydfiler kan downloades ned på din computer, hvis du gerne vil have livslang adgang.
Hvad hvis jeg er utilfreds med kurset?
Jeg vil endelig ikke have, at du er utilfreds med kurset! Hvis du er utilfreds med kursets indhold og finder ud af efter 14 dage, at det ikke er noget for dig alligevel, så får du bare alle dine penge retur. Der er nemlig 14 dages returret på alle mine online kurser.
Hvem er kurset for?
Dette kursus er for alle kvinder, der ønsker at lære en praksis, der styrker, toner, afspænder og åbner bækkebunden til mere nydelse, sensitivitet, vådhed og orgasmisk potentiale.
Hvem er kurset ikke for?
Kurset er ikke for kvinder, der er gravide (vent 6-8 uger efter fødsel), har en svær prolaps eller lichen sclerosus, er i en tilstand af traume eller lige har fået operation i mave og bækkenområde.
Kan jeg være med, selvom jeg bruger et andet yoni æg end nefrit jade?
Ja, det kan du i hvert fald. Nefrit jade er den traditionelle krystal brugt i den taoistiske praksis fra Kina og er af god grund en af de bedste krystaller at bruge som nybegynder. Energimæssigt er den en balancerende sten, den heler traumer og det reproduktive system og resonerer med hjertet og øger sundhed. Fysisk er den tung nok til at bruge til effektiv bækkenbundstræning, og så er den robust nok til ikke at gå i stykker og samle bakterie i revner. Men hvis din krop kalder på at arbejde med et anden yoni æg af en anden krystal, så gør endelig det. Bare vid at det ikke er alle krystaller, der er sikre at bruge inden i vaginaen. Du kan dog være helt sikker på, at de yoni æg, som jeg sælger på Gudindetemplet.dk, alle er sikre at bruge. De skal dog bare behandles anerledes end nefrit jade, f.eks. kan kvartskrystaller ikke koges, og man skal være lidt mere varsom med de mere avancerede øvelser med snor.

BONUSSER VED TILMELDING

AF DET MAGISKE JADE ÆG

 

7 LIVE JADE ÆG SESSIONER

Jeg vil være her for dig i 7 live jade æg sessioner, hvor jeg vil guide dig igennem en sensuel, erotisk, sjov og juicy praksis for at støtte og inspirere dig igennem kurset. Disse sessioner er designet omkring temaet for ugen og evt. med gudinde-kort læsning.

LIVE Q&A-OPKALD MED HELLE

Hver uge bliver du inviteret med til én live spørgerunde, hvor du kan spørge om de udfordringer, du har med øvelserne eller lignende.

 

SEX MAGI RITUAL

Du vil få adgang til et Sex Magi ritual, hvor du lærer, hvordan du bevidst manifesterer dine drømme igennem din livmoder, seksuelle energi og jade æg praksis. Du vil lære skridt for skridt, hvordan du kultiverer seksuel energi og oplader dit jade æg med din seksuelle energi og intention og manifesterer dine drømme ud i fysisk form.

 

VAGINAL MALKNING

I Vaginal Malkning lærer du kunsten at give dig selv og din partner uimodståelig nydelse ved at bruge dine vaginamuskler. Du får en video, hvor jeg fortæller, hvad vaginal malkning er og de grundlæggende teknikker, og så vil du få en jade æg praksis på lydfil, hvor du træner dine muskler til at malke. Sådan at du med tid kan mestre at klemme, røre, suge, presse og bevæge rundt – enten et jade æg, en dildo eller endnu bedre din elskers penis!

 

VAGINA VÆGTLØFTNING

Når du bliver mere øvet, vil du lære at binde snor på ægget og lave vagina vægtløftning. Det er ikke fordi, at du skal hænge tunge håndvægte og lysekroner på, men du skal bare bruge blid vægt. Vagina vægtløftning er en virkelig gavnlig og også rigtig sjov øvelse at lave, for det kan virkelig styrke din fisse til dybere orgasmer og vaginanydelse og også give dig en sjov tilgang til din seksualitet.

 

MENSTRUATIONSMAGI RITUAL

Du vil få adgang til et menstruationsmagi ritual, hvor du hver måned i et helligt ritual vil bruge de kraftfulde, mystiske og magiske egenskaber ved dit måneblod og ofre det til naturen – eller en stueplante. Så dette ritual kan du bruge til at ære den del af din cyklus, hvor du trækker dig ind i dig selv, bløder, regenererer og har brug for refleksion og et hvil fra din jade æg praksis. Hvis du ikke længere bløder, kan du lave ritualet ved nymåne og ære den del af din cyklus, hvor du har brug for at give slip og oplade.

 

SØSTER SUPPORT MATCH

Hvis du har lyst, har du mulighed for at blive matchet med en anden kvinde, der har samme interesse i at lave Det Magiske Jade Æg, og jeg vil prøve at gøre det sådan, at I bor i nogenlunde samme geografiske område og har samme alder. At have en support søster er den bedste måde at få det fulde udbytte ud af Det Magiske Jade Æg, fordi det inspirerer dig til at lave øvelserne, hjælper dig til at integrere oplevelserne og giver dig mulighed for at dele din proces med en anden på samme rejse.

ER DU I TVIVL OM DET MAGISKE JADE ÆG ER NOGET FOR DIG?

Det kan være, at noget inden i dig siger “ja”, men en anden del af dig føler sig skræmt og har dyb modstand. Hvis det er tilfældet, vil jeg bare lade dig vide, at det er meget normalt at føle modstand, og det er helt okay. At gå igang med at arbejde så dybt med sin seksualitet og sit forhold til det dybeste og mest intime og sensitive område i sin krop kan vække en masse forskellige følelser.

At arbejde med et jade æg eller et andet yoni æg går ind på et dybt plan og åbner op for virkelig store energier inden i. Du vil åbne din forbindelse til noget større inden i dig, nemlig din seksuelle energi. Så det er klart, at der kan være dyb modstand til at lave en praksis, der har med vaginaen at gøre, for det er ikke noget, som mange kvinder snakker om eller har lært eller overhovedet har overvejet at gøre nogensinde i sit liv.

At tage på denne rejse med Det Magiske Jade Æg er en dybt transformerende rejse, hvor du transformerer dit forhold til din seksualitet, selvkærlighed, feminine urkraft og energi direkte i din krop, så det er et stort skift, man kan gå igennem ved at arbejde med sit underliv på denne måde.

Derfor vil jeg lade dig vide, at jeg ser dig og jeg imødekommer, hvad end du føler og mærker – der kan nemlig være mange følelser, minder og tanker, der bliver aktiveret bare ved tanken om at skulle proppe en krystal op i sin vagina.

Måske du føler frygt eller ubehag… måske skam eller flovhed… men at der bagved er tændt en gnist af nysgerrighed, måske en indre glæde, en fisse-fnisen (for ja, det kunne nærmest føles som om, at min fisse faktisk fniste første gang, jeg læste om jade ægget)… Måske du faktisk kan mærke, at helt dybt inde siger din fisse nysgerrigt og glædesfuldt “ja”, eller måske er det mere et stort fandenivoldsk rebelsk og frigørende brøl: “JA JA JA! ENDELIG KAN JEG KOMME I LIVE! Rauwwww Miav”!

Hvad end du mærker, føler og tænker, så er jeg her for dig, og jeg vil ære og fejre dig og heppe på dig hele vejen igennem de 7 uger med Det Magiske Jade Æg.

Det Magiske Jade Æg er designet sådan, at du går stille og roligt frem med groundende og balancerende øvelser, så du kan mærke ind i dig og forbinde dig til din krop og lære ægget ligesom om, at det var en ny elsker, du skulle lære for første gang. Sådan du kan tage det i dit unikke tempo og lære at indsætte ægget med respekt for dine grænser.

Du vil forbinde dig til din krop i et trygt & sikkert søsterskab, hvor du får lov til at vise, hvem du er, og hvor du på din egen unikke måde vækker dit seksuelle potentiale.

Det vil være en magisk process, hvor du langsomt, nænsomt, sensuelt forbinder dig til din unikke kvindekrop og din unikke nydelse og din unikke fisses indre stemme… Du vil langsomt mærke, hvad end der er under følelsesløsheden, smerten eller den ophobede følelessmæssige & seksuelle bagage, der må være inden i vaginaen.

Og så vil du med forskellige jade æg praksisser transformerer alt dette til mere sensualitet, selvkærlighed og orgasmisk nydelse.

Der er ikke noget, der hedder perfekt, men det vil være en helt unik rejse for dig, som du kan tage i dit helt eget tempo!

Hvis du mærker denne indre gnist inden i til at være med til disse 7 transformerende uger med jade ægget, så er du velkommen til at skrive til mig og stille alle de spørgsmål, du har lyst til. Du er også velkommen til med det samme at hoppe med på denne fortryllende jade æg rejse!

Det Magiske Jade Æg er designet sådan, at du får adgang til det redskab og de øvelser og teknikker, der på nemmeste og hurtigste vis kan åbne dig op for at hele og forløse seksuel skam, skyld, blokeringer og traumer og træde fuldt ind i din seksuelle, nydelsesfulde, erotiske og feminine magt og udvide dit orgasmiske potentiale som kvinde.

Din underviser

 

Helle Lykkebo
Helle Lykkebo
Helle er en feminin empowerment coach, der hjælper kvinder til at mærke sin nydelse, sensualitet og seksuelle energi. Hun minder kvinder om, at på trods af følelsesløshed, smerte og traume er der overflod af nydelse og orgasmisk ekstase tilgængelig i enhver kvindekrop. Igennem gudinde yoga, yonimapping og en jade æg praksis hjælper hun kvinder til at helligholde den feminine krop og cyklus og øge kontakten til den erotiske, orgasmiske natur indeni.

JEG GLÆDER MIG SÅ MEGET TIL AT VELKOMME DIG IND I MIN HELLIGE CIRKEL FOR SENSUELLE KVINDER!

Se priser neden under og tilmeld dig nu for at komme igang med din jade æg rejse! Det er muligt at opdele prisen med Viabill ved check-out.

Da jeg lancerede Det Magiske Jade Æg i 2021 var der tilbud for de første 10 personer til 1.500 kr. Det er der ikke længere, da der allerede har været mange kvinder igennem kurset. For år 2023 er prisen 2.500 kr. (uden jade æg), og det er den faste pris, der kommer til at være fremover.

Skriv endelig hvis du har nogle spørgsmål til info@gudindetemplet.dk.

 

Mange kærlige hilsner

Helle