Lær hele jade æg praksissen med Det Magiske Jade Æg lige her!

gudindetemplet

Arbejd sammen med din menstruationscyklus

af | jan 11, 2019 | Feminin Empowerment, Menstruation & Feminin cyklus

Arbejdslivet er for mange tilrettelagt i forhold til en meget maskulin energi – fem dages arbejde og to dages fridag. Det er meget ærgerligt, fordi det tager ikke forbehold for kvindens cyklus, og derfor ser vi i dag meget stress og udbrændthed blandt kvinder. 

Der er dog et rigtig stort potentiale at hente, når en kvinde følger og ærer sin menstruationscyklus.

I dette blogindlæg vil jeg fortælle dig hvorfor og hvordan du som kvinde kan arbejde sammen med din menstruationscyklus – for mere energi, kreativt flow og rigdom.

Menstruationscyklussen og månens cyklus

Menstruationscyklussen er 28 dage og derfor tæt på samme længde som månens cyklus. Kvindens liv er derfor tæt knyttet til månens cyklus.

Ligesom månen trækker i jorden og havene, trækker den også i kvindens væsker.

Det skaber en ekstra dimension til, hvordan vi som kvinder kan relatere til vores krop, følelser og menstruationscyklus.

I gamle tider blødte kvinder på samme tid…

Det mest normale menstruationsmønster er at bløde ved nymåne og have ægløsning ved fuldmåne.

I gamle tider blev kvinders ægløsning aktiveret ved lyset fra fuldmånen, og derfor var kvinders cyklus dybt forbundet med hinanden og naturen.

Kvinder blødte altså også på samme tid, fordi de levede så tæt op af hinanden.

Vores moderne liv har ødelagt kvindens balance

Men i vores moderne samfund er det ikke sådan længere, fordi vi lever med kunstigt lys fra gadelamper og computer- eller telefonskærme 24 timer i døgnet, og vi lever heller ikke så tæt sammen længere.

Mange kvinder indtager også dagligt kunstige hormoner (p-piller) og er udsat for forurening og livets stress og jag. Det har gjort, at mange kvinder har ubalance i sin menstruationscyklus og oplever pms-symptomer f.eks. mensessmerter og voldsomme humørsvingninger.

Vores moderne liv har gjort, at nogle kvinder istedet bløder ved fuldmåne og har ægløsning ved nymåne.

Den røde månecyklus

Jeg er en af disse kvinder. Jeg har, hvad man kalder en Rød månecyklus…

Jeg har i en del år efterhånden fulgt min cyklus ved hjælp af Daysy cyklus computer, og i de sidste mange måneder har jeg bemærket et mønster: Jeg bløder ved fuldmåne og har ægløsning ved nymåne (mørk måne).

Men det har ikke altid været dette mønster.

For jeg har over de seneste år bemærket, at min cyklus kan bevæge sig langsomt tættere og tættere på at bløde ved nymåne og have ægløsning under fuldmåne og derefter bevæge sig cyklus for cyklus tættere på det modsatte. Så min cyklus har været meget svingende. Dette siges at være et tegn på, at man konstant er på farten og skal tilpasse sig forskellige omgivelser. Hvilket egentlig passer rigtig godt med, hvad jeg har gjort i mange år, nemlig været meget rodløs, rejst meget og flyttet bolig ofte.

Den hvide månecyklus

Det siges, at man er mest i flow og i kontakt med sig selv, når man bløder under nymånen og har ægløsning under fuldmånen – har hvad man kalder en Hvid månecyklus.

Men jeg ved ikke, om jeg vil skære de forskellige månecykluser sådan ud i skidt og kanel.

Hvilken månecyklus er bedst?

At have en Hvid månecyklus, hvor man bløder ved mørk måne, er uden tvivl mest i tråd med vores naturlige feminine fertile rytmer. Men man kan også forstå det som et signal om, at man er i en periode med mange nye begyndelser, og at man derfor er i den spæde start lige inden noget nyt. Den mørke måne er, hvor man giver helt slip på det gamle, slapper af inden noget nyt starter, ligesom menstruationen automatisk hjælper en kvinde til at gå indad, regenerere, udrense og få ro og hvile inden næste cyklus.

Rød månecyklus, altså blødning ved fuldmåne, kan derimod afspejle en kvinde, der har materialiseret mange af sine ønsker og drømme, og som deler alle sine gaver og tanker med verden og måske er i gang med en genfødsel af sig selv. Menstruation ved fuldmåne er meget anerledes, fordi fuldmåne-energien gør det sværere at slappe af og sove. Men fuldmånen styrker også en kvindes spirituelle, intuitive og kreative evner, hvilket kommer i forgrunden på denne tid.

Skab balance i din menstruationscyklus…

Det er virkelig værd at reflektere over, hvordan ens menstruationscyklus påvirkes af det liv, man lever. Det er værd at genoverveje brugen af p-piller og endda, hvordan elektrisk lys forstyrrer og ødelægger vores forbindelse til vores cyklus, menstruation og vores forbundethed med månen. 

Ved at leve naturligt og sove, når det bliver mørkt, så vil kvindens cyklus på magisk vis følge månens cyklus.

Det er værd at vide, at man faktisk kan få mere balance i sit liv blot ved at få rytmen tilbage i sin krop og cyklus. Og det er også virkelig sjovt at arbejde og planlægge med sin menstruationscyklus.

Arbejd sammen med din menstruationscyklus og udlev dit fulde potentiale som kvinde

Vi kvinder har sådan et stort uforløst potentiale, som vi kan drage nytte af ved at arbejde sammen med vores cyklus. Vi har så meget kraftfuld energi i vores cyklus, som for de fleste af os bare er i dvale eller helt skjult for os, fordi vi ikke kender til det.

Ved at arbejde sammen med sin cyklus kan en kvinde opnå meget mere overskud, kreativt flow, overflod, flere penge og mere rigdom i livet, i sine forhold, sit energiniveau, projekter og i sin karriere.

Jeg vil i denne video fortælle dig, hvordan du får bedre balance i din cyklus, og hvordan du kan tilrettelægge dit arbejde og liv i forhold til din cyklus og derved opnå mere flow i alle aspekter af dit liv.


DET HER SKAL DU GØRE:

  1. Find ud af hvornår du har din præcise ægløsning. Evt. brug en fertilitetscomputer.
  2. Lær om din cyklus’ fire årstider: menstruation, den follikulære fase, ægløsning og den luteale fase.
  3. Skriv alle årets fuldmåner og nymåner ned i din kalender, så du kan holde øje med, om du har en Hvid eller Rød månecyklus.
  4. Skriv ned bagerst i din kalender hvad de forskellige faser betyder, så du altid har det ved hånden, hvis du skulle glemme denne vigtige information til at helligholde og få det bedste udbytte ud af din cyklus’ energi (se nederst).
  5. Lav farvede prikker for hver fase af din cyklus i din kalender. Dette kan du gøre løbende, da din cyklus kan svinge, men husk at holde styr på det, så du minder dig selv om de forskellige faser. Brug de farver, som du forbinder med de forskellige faser. Her er et foreslag: Rød for menstruation, orange for den follikulære fase, grøn for ægløsning og lilla for den luteale fase.
  6. Skriv din ægløsning og menstruation ned i din kalender. Husk også at brug farvede prikker.
  7. Følg din cyklus og hellighold og arbejd sammen med din menstruationscyklus’ fire årstider.
  8. Se magien ske…


DIN MENSTRUATIONSCYKLUS’ FIRE ÅRSTIDER:

Menstruation

Dag 1-7
Indre vinter
Hvil dig! Giv slip! Lyt til din intuition og så de frø, du vil have til at blomstre i næste cyklus.

Se ritual med menstruationsblod her.

Den follikulære fase (inden ægløsning)

Dag 8-11
Indre forår
Handl på den inspiration, du fik under din menstruation.

Ægløsning

Dag 12-16
Indre sommer
Udfold dig kreativt og seksuelt. Vær omkring mennesker. Få flere ting gjort.

Den luteale fase (inden menstruation)

Dag 17-28
Indre efterår
Afslut projekter. Lap løse ender. Planlæg at slappe af i løbet af menses. Det er vigtigt at lytte til din intuition og nære dig selv sensuelt.Jeg sender dig så meget feminin måneenergi din vej, smukke gudinde!

<3

Helle L.

0 kommentarer

Cervix Serpent Glasdildo
rosakvarts krystaldildo

POPULÆRE VARER

cervix stav

Calypso Cervix stav

645 kr.

Bliv fri for spændinger og følelsesløshed i vaginaen med denne suværene glasdildo, der er nr. 1 til livmoderhals de-armouring og vagina massage. Fås i tre forskellige designs.

vandtæt gudindetæppe

Vandtæt Gudindetæppe

399 – 550 kr.

Et vandtæt Gudindetæppe giver dig frihed til at nyde intime øjeblikke uden bekymringer om gennemblødning, uanset om det er under din menstruation, sprøjteorgasmer, putning af baby eller kæledyr.

yoni stav

Lilith G-Punkt Krystaldildo

424 kr.

Denne krystaldildo er lille nok til nybegyndere eller piger og kvinder, der oplever vaginimus. Med dens buede facon er den god til at stimulere og vække g-punktet.

jade æg

Nephrite Jade Æg

499 kr.

Dette er det traditionelle yoni æg fra den taoistiske praksis i Kina. Jade ægget hjælper til at bibeholde en sund, stærk, åben, afslappet vagina hele livet – med stor nydelse og mere tilfredsstillende orgasmer som resultat!

Du kunne også være interesseret i…