Lær hele jade æg praksissen med Det Magiske Jade Æg lige her!

gudindetemplet

Afrodites Rose Præstindetræning

 

Væk gudinden for feminin nydelse, sensualitet, kærlighed & skønhed!

En 8 ugers indvielse i Gudindens feminine kunstformer!

 

Nu er det tid til at fejre dig selv som en guddommelig skøn kvinde…

GØR DIG KLAR TIL AT SIGE JA TIL KÆRLIGHED, SKØNHED & NYDELSE…

Vil du føle dig som en guddommelig gudinde med en sensuel og åndelig forbindelse til din kvindekrop? Så er Afrodites Rose det helt rigtige 8-ugers forløb for dig!

Lær de mest erotiske kunstformer fra den legendariske græske gudinde Afrodite og planeten Venus og opdag en ny måde at opleve din seksualitet, spiritualitet og intuition på.

Gennem mytologiske historier, sensuelle ritualer, vandpræstinde ceremonier, dans, bevægelse, yoni æg ritualer og meget mere vil du blive indviet i Afrodites’ Venus-magi og opdage en dybere kærlighed og nydelse i dit liv.

Dette forløb er bygget op over en cyklus på 8 uger, som følger Venus’ cyklus på 8 år og det geometriske mønster kendt som Venus’ rose med 5 rosenblade. Hvert rosenblad repræsenterer en port til stor kærlighed, og gennem dette forløb vil du arbejde dig igennem de 5 rosenblade og aktivere mere og mere af Afrodites Venus-magi.

Vær ikke bange for at hoppe med på denne sensuelle og åndelige rejse. Opdag Afrodites Rose og bliv mere selvsikker i din krop og seksualitet, og oplev mere kærlighed, nydelse, rigdom, overflod og glæde i dit liv. Det er tid til at føle dig som en guddommelig gudinde!

Afrodites Rose er et skønt 8 ugers forløb, hvor du vil blive indviet i:

Mytologiske historier om Afrodite

Selvelskende ritualer & erotiske praksisser

Vandpræstinde ritualer

Guddommelig feminin livsstil & skønhedspleje

Menstruationsmagi

Bevægelse og dans

Kultivering af seksuel energi, heriblandt sprøjteorgasmer

Partner ceremoni

Meditationer & mantraer

Yoni Æg ritualer

Gudinde yoga

og mange flere ceremonier, besværgelser og ofringer helliget Afrodite

Altsammen for at oplade dig selv med Hendes juicy energi, så det hælder over af nydelse og sjov ind i alle områder af dit liv.

afrodite

Dette kursus er til dig, der føler dig kaldet til at arbejde med Afrodite og gå ned ad hendes rosenbelagte sti..

 

🌹

HVEM ER AFRODITE?

Afrodite, den græske gudinde for skønhed, kærlighed og seksualitet, er kendt for sin guddommelige tilstedeværelse og sensuelle tiltrækningskraft. Hun er blevet dyrket og tilbedt af kvinder i århundreder, og hendes legendariske skønhed og kraft er stadig lige så relevant i dag.

Men vidste du, at Afrodite også er kendt for at have en stærk forbindelse til naturen og især havet? Hendes skabelseshistorie fortæller, at hun blev født ud af havskum, da Uranus’ sæd faldt ned i havet, og bølgerne skummede omkring hende, mens hun steg op af havet og blev født til livet som en smuk og kraftfuld gudinde. I en anden myte blev hun født af Zeus og Dione som en smuk og charmerende gudinde, der straks vandt alles hjerter med sin skønhed og nåde.

Men Afrodite er ikke bare en sød pige med langt gyldent hår – hun er også en kraftfuld gudinde, der er forbundet med krig og kamp. Afrodite er faktisk blevet anset som en stor badass sten, der blev tilbedt på Cypern, og øen blev set på som en manifestation af hendes moderlighed. Afrodite blev også identificeret med de mesopotamiske krigsgudinder Astarte og Ishtar og var kendt for at have en lidenskabelig og flirtende personlighed, der tiltrak både guder og dødelige.

Afrodites energi og kraft er altså meget mere end bare hendes fysiske skønhed – det er en kraftfuld og tiltrækkende kærlighedsenergi, der kan bruges til at øge selvværd, selvkærlighed og nydelse i ens eget liv. Ved at arbejde med Afrodites erotiske kunstformer kan man lære at tiltrække lidenskabelige forhold og øge nydelsen og sjov i sit eget liv. Så tøv ikke med at hoppe med på dette Afrodite præstindetræning og oplev Afrodites Venus-magi på egen krop.

Afrodite tager dig

på en rejse

ind i det erotisk

feminine.

KOM MED PÅ EN REJSE IND I AFRODITES ROSE!

 

Afrodite er ikke kun er en smuk græsk gudinde fra havet, men også en planet – Venus – kendt for sin utrolige skønhed og magi. Venus er en af de mest skinnende planeter på nattehimlen efter månen, og den ses som den smukkeste af alle. Venus’ vandrer over himlen på en cyklus på 8 år og her sker noget fantastisk, smukt og magisk på himlen. I sin dans med jorden skaber Venus et geometrisk mønster kendt som Venus’ rose. I 8 uger vil vi derfor imitere Venus’ cyklus og rejse igennem de 5 rosenblade, der dannes og siges at repræsentere portene til stor kærlighed! Hver port vil derfor tage dig igennem at aktivere mere og mere af Afrodites Venus-magi og ultimativt åbne dig op til det erotisk feminine og den store kærlighed – i hvilken form det så end ser ud! Det vil vi gøre ved at dyrke den hellige feminine kunstform, som er:

🌹Modtagelighed

🌹Blødhed

🌹Selvkærlighed

🌹 Skønhed

🌹Begær

🌹Nydelse

For at ære og helligholde Afrodite er det nødvendigt at praktisere den feminine kunstform, som vil åbne op for det erotisk feminine og give dig nøglerne til en mere magisk og sensuel livsstil. Vores verden har længe negligeret den feminine side og har skamfuldt gjort den til en overfladisk og egoistisk egenskab. Men med Afrodites Rose vil du lære at leve som Afrodite og nyde livet i fulde drag!

 

afrodite

🌹 Modtagelighed handler om at modtage på en måde uden at være fast opsat på målet, men modtagelighed er hvor man giver slip på kontrol, lever i flow og er åben for at modtage i den rette timing i alle områder af sit liv – af kærlighed, fred, overflod, penge, spirituel forbindelse osv.

afrodite

🌹 Blødhed er styrken i at kunne slappe af, at være i nuet og at leve fra sit sande væsen og essens, hvor man åbner sig op som en fløjsblomst og er helt sårbar for livet.

afrodite

🌹 Selvkærlighed handler om at ære sig selv for, hvem man er, og styrke sig selv som kvinde til at udføre sin hellige mission i verden og lade kærligheden stråle indefra og ud.

afrodite

🌹 Skønhed er måden at se og udtrykke kærlighed i fysisk form, og det nærer sjælen på en dyb og livsændrende måde. Skønhed i f.eks. dans, kunst, musik eller i naturen er det, der giver livet mening.

🌹Begær er intet mindre end universets vildeste sang, der strømmer igennem hver eneste celle i vores kroppe, og som længes efter at blive frigivet i en eksplosiv dans af åndelig transformation og vækst. Det er den magiske ingrediens, der adskiller dig fra det ordinære og sætter dig på kurs mod din sande storhed og livsmission. Begær er at vide præcis, hvad du vil have, og så tage imod enhver udfordring, der bringer dig tættere på at opnå det – uanset hvor lang og krævende rejsen måtte være. Så giv slip på dine hæmninger, og lad begæret føre dig som en ledestjerne.

afrodite

🌹 Nydelse giver livet mere glæde og farve og kan være alt fra en simpel smag af vores yndlingsmad til en vild oplevelse af ekstase og passion. Det er det, der bringer livet til at føles mere fyldigt og levende, og det, der hjælper os med at finde glæde og tilfredshed. Men nydelse er ikke kun for vores egen skyld. Det har også potentiale til at helbrede verden omkring os. Når vi tillader os selv at føle glæde og nydelse, sender vi positive vibrationer ud i verden, som kan hjælpe med at heale de sår, der er skabt af smerte og lidelse.

HVAD DU FÅR VED AT TILMELDE DIG

AFRODITES ROSE:

8 MODULER OVER 8 UGER

Hver uge vil der åbne sig et modul, hvor du vil modtage et kærlighedsbrev om Afrodites myter og historier, og så vil du modtage videoer om ugens hjemmelege. Når du tilmelder dig forløbet, vil modul 1 være åbent for dig, så du kan komme igang med det samme, og for hver uge vil der åbne sig et nyt modul. Der er 40-60 minutters videomateriale per uge, hvor jeg går igennem ugens øvelser, besværgelser og ritualer.

 

8 AFRODITE YOGA SESSIONER

Hvis du har tid og lyst, har du også adgang til 8 Afrodite yoga sessioner af 2 timers varighed. Under disse allerede optagede sessioner vil du gå dybere i temaet for ugen og lære at dyrke feminin yoga eller fordybe din yogapraksis til ære for Afrodite.

 

 

LÆKRE BONUSSER + YONI ÆG PRAKSIS

Åhhh, og så får du også adgang til nogle rigtig lækre bonusser. Jeg har virkelig gjort meget ud af at forkæle dig, fordi Afrodite vil elske det! Du får derfor adgang til ekstra ritualer, besværgelser + 4 Yoni Æg praksisser dedikeret til Gudinden!

 

 

 

VIRTUEL TEMPELPORTAL PÅ FACEBOOK

Vores facebook gruppe er en perfekt måde at forbinde sig med alle de andre fantastiske kvinder, der er på denne Afrodite rejse! Du vil få muligheden for at lære fra de andres præstinde-praksis og modtage og give støtte og inspiration til hinanden!

 

 

EN PRÆSTINDETRÆNING I DIT EGET TEMPO

Dette er et online præstindekursus, som du kan tage i dit helt eget tempo, fordi du vil have adgang til kurset, sålænge jeg vælger at have det online. Du kan derfor altid komme tilbage til kurset igen og igen for at fordybe din præstinde-praksis. Der er rigtig meget materiale og forvent ikke, at du kommer igennem det hele på kun 8 uger, så tag det i dit eget tempo. Du kan også gemme materialet på din computer for livslang adgang.

Program over 8 ugers Afrodites Rose

 

1. uge

Indvielse:

Påkald Afrodite og start din rejse med kærlighedsgudinden

Øvelser: Saml drikkevand, skab et helligt alter, guidet meditation & daglig praksis

2. uge

Sensualitet:

Væk din sanselighed og sensualitet

Forbind dig til sensualiteten i havet og bølgerne

Væk dine sanser til nydelsen i kunst, lyd, dans, farver, duft, mad og poesi

Øvelser: Ofring, nydelsespraksis & sensualitetsritual med de 5 sanser

3. uge

Selvværd & Selvkærlighed:

Mærk gudindens kalden fra hjertet

Ær dig selv og dine følelser

Hold dig selv med integritet, værdighed og kærlighed

Åbn hjertet til ren kærlighed og erotisk uskyldighed

Generobre jomfruen, den hvide flod

Øvelser: Brystmassage, lav en date med dig selv & rituel afvaskning

4. uge

Skønhed:

Lad din guddommelige feminine skønhed og magnetisme stråle ud

Forvandl det almindelige til skønhed gennem din kærlighedsenergi

Elsk din krop som en kilde til Gudinden

Omgiv dig selv med skønhed

Øvelser: Spejlmagi, gua sha terapi & yoni gazing

5. uge

Flirt & Forførelse:

Lær den feminine kunstform at flirte og forføre

Forbind dig til Havfrue-energien

Kropsliggør det erotisk feminine – den feminine eros

Hel gamle historier, der begrænser dig i at modtage nydelse og kærlighed

Gør manden i dit liv syg af begær efter dig

Kropsliggør Afrodites magiske bælte

Øvelser: Tempeldans, yoni steaming & hellig hårpleje

6. uge

Nydelse & Leg:

Omfavn din seksualitet uden skam eller skyld

Generobre Elskerinden & Skøgen, den røde flod

Åben op til nydelse og ekstase

Væk vulkanen i din livmoder og foren sensualitet og passion

Øvelser: Orgamisk åndedræt, menstruationsmagi & yoni massage

7. uge

Kærlighed & hellig seksualitet:

Følg hjertets længsler og frigør din vilde frie orgasmiske pige

Forbind hjerte og livmoder

Hel og integrerer dine feminine skyggesider 

Smelt væk konflikter og overgiv dig til dyb hengivenhed

Forankring af det hellige ægteskab

Øvelser: Hjerte/Livmoder meditation, amrita orgasme & partner ceremoni

8. uge

Suverænitet & empowerment:

Generobre dit fulde udtryk som en seksuelt fri kvinde

Forvandl egoisme til ren kærlighed og empowerment

Aktiver din indre kreative urkraft i livmoderen

Brug din hellige seksualitet til et højere formål

Dans din passion, seksuelle ild og din fisses stemme ud

Rejs dig som en Dronning af Kærlighed, Nydelse & Skønhed

Øvelser: Dansefest & Queen Awakening Ritual!

Bonusser

8 Afrodite yoga sessioner af 2 timers varighed

4 Yoni æg praksisser

Fuldmåne & nymåne ceremoni

Hellig præstinde trommen

Hvad andre kvinder siger om Afrodites Rose?

Jeg føler en større grund til at have kontakt med det feminine i mig nu. Til kurset opnåede jeg tilstande jeg ikke havde følt længe og havde fortrængt. Det har givet mig energi.

Monika, 26 år

Jeg kan virkelig varmt anbefale Helles Afrodite forløb til dig, kære kvinde, der ønsker at gøre noget godt, kærligt og omsorgsfuldt for dig selv og give dig selv en skøn gave. Hvis du vil vække din indre Gudinde, er du kommet det helt rigtige sted hen. Jeg har lært rigtig meget om mig selv igennem kærlighedsgudinden Afrodite, og elsker hendes kærlige, sensuelle og bløde energi, som jeg spejler mig selv meget i.

Maja, 29 år

Hvis du har nogle spørgsmål, så skriv til mig gennem kontaktformularen eller tilmeld dig nu! Jeg vil elske at have dig med, for det bliver så sjovt!