Lær hele jade æg praksissen med Det Magiske Jade Æg lige her!

gudindetemplet

Afrodite yoga – feminitet, sensualitet og selvkærlighed!

af | jul 1, 2019 | Feminin Empowerment, Jade Æg, Selvkærlighed, Spiritualitet & Gudinder, Yoga | 0 Kommentarer

Afrodite yoga er en sensuel form for yoga, hvor du lærer at kropsliggøre Afrodites naturlige feminine sanselighed, ynde og frihed. Du lærer at fejr dig selv, din krop, din sensualitet, seksualitet og erotiske uskyldighed, hvilket vil hjælpe dig til at mærke dig selv som en yderst sensuel kvinde.

Der er en god grund til, at kærlighedsgudinden Afrodite er dybt beundret og elsket. Du vil nemlig opdage, når du arbejder med hendes energi, at du begynder at tiltrække mere og mere sensualitet, skønhed, rigdom, nydelse og luksus ind i dit liv.

Afrodite giver os nemlig sensuel og seksuel energi og minder os om, at vi er værdige og fortjener at modtage, hvad vi begærer.

Igennem Afrodite yoga lærer du at oplade dig selv med Afrodites kærlighedsenergi og uimodståelige lækkerhed.

Du lærer at overgive dig selv til dine inderste sensuelle og seksuelle fantasier og nydelser uden frygt for, hvad andre tænker. 

Sådan at du giver dig selv lov til at imødekomme din seksualitet, dit begær, din lyst og din erotiske energi – hvilket kan hjælpe dig som kvinde til at åbne dig op til flere og mere nydelsesfulde og potente orgasmer.

Er du blevet nysgerrig på at lære Afrodite at kende?

Så kom til Afrodite yoga henhover sommeren i Aarhus.

Du kan få en forsmag på yogaen lige her i denne video:


Jeg underviser i Afrodite yoga i mit 8 ugers Afrodite yogaforløb, Afrodites Rose, som inkluderer fysisk yogaundervisning i lokaler i Aarhus plus online hjemmelege med hellige praksisser æret Afrodite.

Om sommeren gør jeg dog det, at jeg underviser direkte på Moesgård strand! Grunden til at jeg laver yogaen direkte på stranden, er at du på den måde vil føle dig i endnu tættere kontakt med Afrodites feminine energi – fordi Afrodite blev nemlig født i havet af skummet, der opstod, da den kastrerede Uranos’ lem ramte havet! Denne information gør måske, at du får endnu mere lyst til at lære Afrodite at kende.

>> Læs mere om mit 8 ugers Afrodite yogaforløb, Afrodites Rose her.

>> Tilmeld dig Afrodite Yoga på Moesgård strand igennem min Facebook-side her.

Psst… Hvis du har et jade æg eller et andet yoni æg, så tag det endelig med, da yogaen også inkl. sensuel bækkenbundstræning.

Mangler du et jade æg? Køb det hos mig:
Nephrite Jade Æg – Medium


Læs også:

Påkald Afrodite for mere sensualitet, kærlighed, nydelse og skønhed


Jeg sender dig så meget erotisk kærlighed din vej!

<3

Helle L.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cervix Serpent Glasdildo
rosakvarts krystaldildo

POPULÆRE VARER

cervix stav

Calypso Cervix stav

645 kr.

Bliv fri for spændinger og følelsesløshed i vaginaen med denne suværene glasdildo, der er nr. 1 til livmoderhals de-armouring og vagina massage. Fås i tre forskellige designs.

vandtæt gudindetæppe

Vandtæt Gudindetæppe

399 – 550 kr.

Et vandtæt Gudindetæppe giver dig frihed til at nyde intime øjeblikke uden bekymringer om gennemblødning, uanset om det er under din menstruation, sprøjteorgasmer, putning af baby eller kæledyr.

yoni stav

Lilith G-Punkt Krystaldildo

424 kr.

Denne krystaldildo er lille nok til nybegyndere eller piger og kvinder, der oplever vaginimus. Med dens buede facon er den god til at stimulere og vække g-punktet.

jade æg

Nephrite Jade Æg

499 kr.

Dette er det traditionelle yoni æg fra den taoistiske praksis i Kina. Jade ægget hjælper til at bibeholde en sund, stærk, åben, afslappet vagina hele livet – med stor nydelse og mere tilfredsstillende orgasmer som resultat!

Du kunne også være interesseret i…