Lær hele jade æg praksissen med Det Magiske Jade Æg lige her!

gudindetemplet

6 hemmeligheder til at opleve en skedeorgasme

af | mar 24, 2019 | Fisse, Jade Æg, Krystaldildo, Nydelse & Orgasmer, Onani & Selvnydelse | 0 Kommentarer

Der findes en myte om, at det ikke er alle kvinder, der kan opleve en skedeorgasme.

Nogle kvinder har desværre fået at vide af forskellige årsager, at de ikke er i stand til at opleve en skedeorgasme, men det er langt fra sandheden. Vaginaen har faktisk en masse nerver og kan give dig masser af glæde og nydelse, hvis den stimuleres på den rigtige måde.

Som en yderst orgasmisk kvinde vil jeg gerne dele med dig, at der er mange former for nydelse og ekstatiske oplevelser, der kan hentes inde i vaginaen. Hvis du er født kvinde, så har du mulighed for at opleve så meget nydelse og mange ekstatiske former for orgasmer, også skedeorgasmer. Så lad os lige få det ud i det åbne: Hvis du er født kvinde, så har du mulighed for at opleve så meget nydelse og mange ekstatiske former for orgasmer, også skedeorgasmer!

Jeg forstår, hvor deprimerende tanker kan komme fra, hvis man er vant til ikke at kunne mærke noget i sin vagina under sex. Men det betyder ikke, at du ikke er skabt til at få en skedeorgasme, eller at du ikke er kvinde nok. Faktisk er det langt fra sandheden. Som kvinder er vi designet til at være yderst orgasmiske. Alle kvinder – og jeg gentager – alle kvinder er født som helkropsorgasmiske.

Følelsesløshed i skeden er ikke en naturlig tilstand. Men det er en tilstand, som mange kvinder lever med, fordi vi er blevet så vant til at lukke ned for denne vigtige del af os selv. Følelsesløshed skyldes ofte af en blanding af følelsesmæssige, psykologiske og fysiske faktorer, herunder tidligere traumer eller følelser af skam. Men det er vigtigt at vide, at intet er håbløst. Selvom det kan virke håbløst og frustrerende, så er der håb. Det er fuldt ud muligt at komme tilbage til den naturlige tilstand, hvor din vagina er levende, orgasmisk og fri til at føle alt under sex igen! Skedeorgasmer er fuldt ud muligt at opleve for ALLE kvinder.

Jeg, som tidligere har følt mig følelsesløs i min vagina, kan nu vidne om, hvor fantastisk det er at opleve en skedeorgasme og en sprøjteorgasme! Det er en følelse af saftig, sensuel og erotisk nydelse, som alle kvinder bør opleve. Så lad os tage fat på vores seksualitet med glæde og selvtillid og vide, at vi er skabt til at nyde og føle nydelse i vores kroppe. For husk på: det er din føderet at føle nydelse i din vagina!

 

 

I denne video deler jeg 6 hemmeligheder til, hvordan du får livet tilbage i din vagina og én gang for alle oplever en dyb og seksuelt tilfredsstillende skedeorgasme.

6 hemmeligheder til at opleve en skedeorgasme:

1. Tryghed og et åbent hjerte
2. Åndedræt
3. Forspil
4. Brug et jade æg eller andet yoni æg (køb her)
5. Vagina massage (brug fingre eller køb glasdildo her)
6. Blid og langsom sex 

Ønsker du at gå fra følelsesløshed til vaginal nydelse?

Ønsker du at få en levende, sensitiv og orgasmisk fisse, der har mulighed for at mærke så meget mere end blot klitorisorgasmer, men også skedeorgasmer og de dybere ekstatiske indre orgasmer?

Meld dig til mit 7 ugers online kursus, Det Magiske Jade Æg.

Køb dit eget GIA certificerede jade æg her.

Køb din egen glasdildo til vagina massage og de-armouring her.

Jeg sender dig så meget erotisk kærlighed din vej!

/ Helle

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cervix Serpent Glasdildo
rosakvarts krystaldildo

POPULÆRE VARER

cervix stav

Calypso Cervix stav

645 kr.

Bliv fri for spændinger og følelsesløshed i vaginaen med denne suværene glasdildo, der er nr. 1 til livmoderhals de-armouring og vagina massage. Fås i tre forskellige designs.

vandtæt gudindetæppe

Vandtæt Gudindetæppe

399 – 550 kr.

Et vandtæt Gudindetæppe giver dig frihed til at nyde intime øjeblikke uden bekymringer om gennemblødning, uanset om det er under din menstruation, sprøjteorgasmer, putning af baby eller kæledyr.

yoni stav

Lilith G-Punkt Krystaldildo

424 kr.

Denne krystaldildo er lille nok til nybegyndere eller piger og kvinder, der oplever vaginimus. Med dens buede facon er den god til at stimulere og vække g-punktet.

jade æg

Nephrite Jade Æg

499 kr.

Dette er det traditionelle yoni æg fra den taoistiske praksis i Kina. Jade ægget hjælper til at bibeholde en sund, stærk, åben, afslappet vagina hele livet – med stor nydelse og mere tilfredsstillende orgasmer som resultat!

Du kunne også være interesseret i…